Aksiyon Sahneleriyle de Zirvede!

3/29/2016

Başladığı günden bu yana reytinglerde birinci sırayı alan Diriliş Ertuğrul aksiyon sahneleriyle de birinci sıraya yerleşti.

Aksiyon Sahneleriyle de Zirvede!


TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul önceki akşam yayınlanan 43.Bölümü'nde Noyan'ın karargahına yapılan baskın sahnesi geceye damgasını vurdu. 

Yayınlandığı ilk günden bu yana reytinglerde birinci sırayı kimseye kaptırmayan Diriliş Ertuğrul dizisinde bu hafta heyecan dolu dakikalar yaşandı. Alplerin başı Gündoğdu Bey'in (Kaan Taşaner) önderliğinde Noyan'ın (Barış Bağcı) karargahının basılması Moğollara zor dakikalar yaşatırken, diğer tarafta Tuğtekin'in (Uğur Güneş) Tangut'u (Muharrem Özcan) ve adamlarını pusuya düşürdüğü sahne geceye damgasını vurdu. Moğollar ve Kayılar arasındaki aksiyon sahneleri göz doldururken sosyal medyada da en çok konuşulan ve paylaşılan sahne oldu. 

Reytinglerde Yine Zirvede

Başladığı günden buyana reytinglerde birinciliği elinden bırakmayan Diriliş “Ertuğrul” 43.Bölümüyle de reytingleri zirvede kapatarak izleyiciden tam not almayı başardı. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren reytinglerin zirvesinde yer alan Diriliş “Ertuğrul” dizisi dün akşamki bölümüyle de tüm gruplarda birinci olmayı başardı. Diriliş “Ertuğrul” 43. bölümü AB’de 12,57 ABC1’de 12,20 Total’de 9,37 oranlarıyla en yakın rakibini ikiye katladı.