Benim Güzel Ailem 19. bölüm fragmanı yayınlandı

11/10/2023

Benim Güzel Ailem, ekranlarda kahkaha fırtınası estirmeye devam ediyor. TRT 1’de her çarşamba akşamı yayınlanan dizinin 15 Kasım tarihinde ekranlara gelecek 19. bölümünün fragmanı da yayınlandı.

Benim Güzel Ailem 19. bölüm fragmanı yayınlandı


Benim Güzel Ailem, yayınlanan ilk bölümünden itibaren izleyicilerin gözdesi olmaya devam ediyor. Dizi, her çarşamba akşamı TRT 1’de ekrana geliyor. On sekizinci bölümünde Adnan’ın yaptıkları yüzünden işlerin Arap saçına döndüğü dizinin 19. bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmana bakılırsa, Adnan yine ailenin başını derde sokmaya devam edecek gibi görünüyor. Sizleri 19. bölüm fragmanıyla baş başa bırakırken, önceki bölümde neler yaşanmıştı, kısaca bir göz atalım.

Adnan’ın aklı takılarda!

Damla ve Sina en sonunda muratlarına ermenin mutluluğunu yaşarken, Canan ve Fidan ise düğünde takılan altın ile paraları saymaya koyulur. Adnan’ın aklı ise evdeki paralardadır. Çiçeği burnunda evliler, hayalleri olan Budva’ya doğru yola çıkar. Ancak balayı planı Canan’ın hiç hoşuna gitmez. Ancak asıl sorun, evlerine gidince ortaya çıkar. Belediye evi mühürlemiştir. Rasim ve tüm aile, büyük bir şok yaşayıp işin aslını araştırırken Adnan, içi altın ve paralarla dolu bohçayı gizlice alıp arabanın bagajına koyar. Rasim’in hafta sonu boyunca eve giremeyeceklerini söylemesiyle başta Canan olmak üzere tüm aile nerede kalacaklarına dair planlar yapmaya başlar. Herkesin ortak kararı ise Sina’nın evinde kalmak olur.

Nerede bu bohça?

Ferdi ise rol aldığı dizinin yapımcısından aile halkı için istediği kıyafetlerin gelmesiyle sevinç yaşar. Ancak kutular açılınca ortaya çıkan kıyafetler şaşkınlık yaratır. Evde kimin nerede yatacağı telaşı yaşanırken, akıllara birden şu soru gelir: İçerisinde düğünde takılan altın ve paraların olduğu bohça nerededir? Rasim ve tüm aile, büyük panikle bohçayı arar ama bulan olmaz. Adnan ise yaşanan paniği uzaktan zevkle izlemektedir.

Damlanın uçak korkusu.

Yeni evlilerin balayı hayali Damla’nın uçak korkusuna takılınca, Damla ve Sina eve dönmeye karar verir. Gece herkes uyurken evlerine girince ortalık bir anda karışır. Ferdi’nin kendisini diziden kovdurmasıyla öfkelenen Gökçe, sette Ferdi’ye saldırır.

“Yaktın bizi Adnan!”

Aklı evdeki paralarda kalan Adnan, rahat uyuyabilmek için ne yapar eder evin mührünü söküp içeriye girer. Sabah panikle evden çıkarken makinesini alır ama içerisi parayla dolu bavulu unutur. Paraları bırakmak istemeyen Adnan eve yeniden girer. Rasim de içerideyken kapıya resmi minibüs yanaşır. Rasim yine Adnan’a bağırır: “Yaktın bizi Adnan!”

Benim Güzel Ailem 19. bölüm fragmanı

 

Benim Güzel Ailem Dizisinin Kadrosu

Yönetmen: Levent Türkan Senaryo: Baykut Badem Oyuncular: Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Ufuk Özkan, Melis Babadağ, Aycan Koptur, Nergis Kumbasar, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Meltem Pamirtan, Serra Pirinç, Münire Apaydın, Emre Akkuş, Toprak Can Adıgüzel, Utku Çoskun, Ebrar Karabakan, Mina Sinenden, Ahmet Hakan Ünal, Özlem Kaplan, Halil İbrahim Kalaycıoğlu. Benim Güzel Ailem, her çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de...