Başrollerini usta isimlerin paylaştığı Cennetin Çocukları dizisinin 2 Şubat Pazartesi günü yayınlanacak yirminci bölümünde, İskender suçlamalardan aklanmaya çalışırken içeride Reşat’ın tehdidiyle yüzleşiyor. Ailesi onun için seferber olmuşken, İskender’in kaderini belirleyecek olan mahkeme günü yaklaşmaktadır. Cennet Ana’nın affedici olup olmayacağı ise bu zorlu mücadelenin kilit noktasını oluşturuyor.
İskender yeniden parmaklıklar ardında
İskender, yaşadığı tüm mücadelelere rağmen yeniden başladığı noktaya dönerek hapishaneye girer. Üzerine atılan suçlamalardan aklanma ihtimali belirsizliğini korurken, cezaevinde Reşat’la aynı ortamda bulunması büyük bir tehdit oluşturur.
Ayla’nın umut yolculuğu
İskender’in tutuklandığını öğrenen Ayla, hiçbir şeyi geride bırakmadan ani bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk yalnızca mesafeleri değil, Ayla’nın içindeki korku ve umudu da sınar.
Cennet Ana’nın zor kararı
Tüm aile İskender için seferber olurken, Cennet Ana’nın oğluna olan mesafesi dikkat çeker. Geçmişin yükü ve kırgınlıklar arasında sıkışan Cennet Ana, mahkemede İskender’in yanında olup olmama konusunda büyük bir iç hesaplaşma yaşar.
Cennetin Çocukları yirminci bölümüyle 2 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de TRT 1’de…














