Kendi Düşen Ağlamaz 22. bölüm fragmanı yayında

11/24/2023

Alize ve Serkan aşkı tam gaz devam ediyor. TRT 1’in sevilen romantik komedi dizisi Kendi Düşen Ağlamaz, 21. bölümüyle de büyük beğeni kazandı. İzinin 22. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kendi Düşen Ağlamaz 22. bölüm fragmanı yayında


TRT 1’de yayınlanan ve başrollerini Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Selen Soyder, Enes Koçak'ın paylaştığı Kendi Düşen Ağlamaz, eğlenceli hikayesiyle milyonların gönlünde taht kurdu. Her perşembe akşamı ekranlara gelen dizinin merakla beklenen 22. bölüm fragmanı da yayınlandı. 30 Kasım’da yayınlanacak bu bölümü ve fragmanı izlemeden önce, gelin birlikte geçen bölümde neler olmuştu hep birlikte hatırlayalım.

Alize ve Serkan’ın bitmeyen kavgaları

Serkan’ın motorunu satmasına karşılık Alize’nin yaptığı hamle, Serkan’ı incitir ve öfkelendirir. İkilinin yaptığı büyük tartışma, hayatlarıyla ilgili yeni ve ilginç kararlar almalarına neden olur. Serkan’ın, bir arada yaşamak için bulduğu çözüm ise Alize’yi yeni bir arayışa itecektir.

Mesut’un gizli planları

Mesut’un devreye soktuğu yeni planlar, herkesin hayatını köklü bir biçimde değiştirecektir. Şüphelerinin peşinden giden Alize, ulaştığı gerçekleri Serkan’a anlatmaya gittiğinde yeni ve kötü bir sürprizle daha karşılaşacaktır.
Kendi Düşen Ağlamaz her perşembe saat 20.00’de TRT 1’de...

Kendi Düşen Ağlamaz 22. bölüm fragmanı