Taner’in geçirdiği kaza herkesi sarsıyor
Bayram sevincinin yaşandığı Gedelli’de, Taner’in dönüş yolunda geçirdiği kaza herkesi derinden sarsar. Kaya ailesi bu haberle büyük bir üzüntü yaşarken, Taner’in sağlık durumu ve sonrasında yaşanacak gelişmeler merak konusudur.
Veysel ve Ramazan’ın yolculuğu başlıyor
Ciritçi Abdullah, uzun süredir araları bozuk olan Veysel ve Ramazan’ı bir araya getirmek için harekete geçer. İkilinin arasını düzeltmeyi isteyen Ciritçi, onlara özel bir görev verir. Bu görev, Veysel ve Ramazan için yalnızca bir yolculuk değil, aynı zamanda geçmişle yüzleşme ve kırgınlıkları onarma fırsatına dönüşecektir.
Selma ve Kiraz İçin Heyecanlı Anlar
Taner ve Selma’nın sabırsızlıkla beklediği doktor Gedelli’ye gelir. Selma ile ilgili yapacağı değerlendirme, ikili için önemli bir dönüm noktası olabilir. Bu arada Kiraz, katıldığı şarkı yarışmasının sonucunu öğrenir. Yeni bölümde hem sağlık hem de sahne heyecanı, izleyiciyi ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.
Gönül Dağı, 181. Bölümüyle 7 Haziran Cumartesi günü saat 20.00’de TRT1’de.