“Kötü Olmak İstiyorum!”

8/16/2018

Ege’nin Hamsisi dizisinin sevilen oyuncularından Hakan Bilgin özel açıklamalarda bulundu.

“Kötü Olmak İstiyorum!”


TRT 1 ekranına geldiği ilk günden bu yana izleyicilerin gözdesi olan ve reyting rekorları kıran Ege’nin Hamsisi, eğlenceli senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizide, Belediye Başkanı Nuri Pekyaman’ı canlandıran Hakan Bilgin, Pazartesi akşamları gün birincisi olan Ege’nin Hamsisi için Sığacık-İstanbul arasında mekik dokuyor. Dizide geçmişteki aşkını unutamadığı için hiç evlenmeyen ve kendini kasabaya adayan Belediye Başkanı Nuri Pekyaman’ı canlandıran Bilgin, “Ege’nin Hamsisi’nin ilk bölümden itibaren bu kadar sevilmesinin nedeni güçlü enerjiden kaynaklanıyor. Ekibimiz, senaryomuz, çekim mekanlarımız hepsi mükemmel ve bu da başarıyı getiriyor” dedi.

Bugüne kadar birçok kez Karadeniz tiplemeleri canlandırdığını ve Artvin Arhavili olduğu için bu rollerde yabancılık çekmediğini belirten Hakan Bilgin, “İlk kez bir Egeli belediye başkanını canlandırıyorum. Üstelik Sığacık’ı çok merak ediyordum. Çok beğendim, sakin ve güzel bir yerde çalıştığım için de çok memnunum. Huzur ve keyif veriyor burada çalışmak. Nuri Pekyaman, halkın çok sevdiği bir başkan. İnsanlara iyilik yapmayı, zorda kalana yardım etmeyi çok seviyor. Gençliğinden beri platonik aşk beslediği Melahat’ın da her zaman yanında oluyor ondan desteğini esirgemiyor” açıklamasını yaptı.

“KADERİMİ SEVİYORUM”

Oyuncu olarak bugüne kadar hedeflerine ulaştığını ve kariyer derdinin hiçbir zaman olmadığını vurgulayan Bilgin şunları söyledi: “Kaderimi Seviyorum! Bana gelen iyidir. Gelen, benim başarımla alakalıdır. Ben bugünleri bile hayal etmedim. Şu anda hem istediğim işi yapıyorum hem de para kazanıyorum. Çok şanslıyım. Yalnız öyle bir rolü canlandırmak istiyorum ki, beni yolda gördüklerinde insanlar bana kızsınlar... Kötü adamı oynamak zordur, böyle bir rolü başarıyla canlandırmak isterim. Bugüne kadar beni her gören, ‘Ay ne kadar sevimlisiniz, size çok gülüyoruz’ diyor. Ben ‘Ay ne kötüsünüz!’ ü de duymak istiyorum”

TRT1’in sevilen dizisi Ege’nin Hamsisi Pazartesi günleri saat 20.00’de ekrana geliyor.