Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 4. bölüm fragmanı yayında

12/1/2023

TRT 1’de pazartesi akşamları yayınlanan sezonun en iddialı dizisi “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”, ekran yolculuğuna zirvede devam ediyor. Dizinin 4 Aralık Pazartesi yayınlanacak olan bölümünün fragmanı, izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 4. bölüm fragmanı yayında


Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin her bölümü, hikayesi ve bol aksiyonlu sahneleriyle dikkat çekerken, sosyal medyada da gündemi belirliyor. Bu sezonun en iddialı dizisi olarak kabul edilen dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla da ön plana çıkıyor. Her bölümü merakla beklenen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin 4 Aralık Pazartesi yayınlanacak olan 4. bölümünün fragmanı yayınlandı.
Fragmanı izlemeden önce, 3. bölümde neler yaşandığına kısaca göz atalım.

Karşılıklı teklifler

Selahaddin ve Süreyya, Viktorya ve Blekfort’u esir aldığı esnada Gabriel geldi. Gabriel, Selahaddin’e elindeki esirlere karşılık kendi elindeki Askalanlıları vermeyi teklif etti. Selahaddin bu teklifi reddederek, Askalan’ı almanın karşılığında Viktorya ve Blekfort’u serbest bırakmayı önerdi. Gabriel de bu teklifi reddetti. Tam savaşacakları sırada Şahsuvar, Gabriel’i omzundan okla vurdu. Gabriel’in geri çekildiğini gören Kral Baldvin, Nureddin’i hac yolunda kan akıtmakla tehdit etti.

Selahaddin’e kim ihanet etti?

Öte yandan Kral Baldvin, Gabriel’e, Viktorya ve Baş Üstad’ı kurtarmazsa Askalan’ı elinden alacağını söyledi. Süreyya, Selahaddin’e hem Askalan’ı hem de kardeşi Halil’i alamadıkları için tepkiliydi. Nureddin ise Selahaddin’i çağırtarak, yaşanan bu duruma da tepki gösterdi. Nureddin bu gizli hareketin nasıl duyulduğu konusunda Selahaddin’den hesap sordu. Selahaddin, şövalyelerle çarpıştığı vakit ağır yaralı olanlardan birini, ona ihanet eden kişiyi bulmak için sorguladı. Fakat bu çaba karşılıksız kaldı.

Hain içeriden biri.

Tüm bunlar karşısında Selahaddin bir plan yaptı ve esirleri saraya götürmek yerine başka bir yere götürdü. Götürdüğü yeri sadece üst kademe devlet mensuplarına söyledi ve bu sayede haini bulmayı amaçladı. Selahaddin’in kurduğu tuzak netice verdi ve hainin içlerinde olduğunu anladı. Selahaddin esirlerin yerini değiştirdi ve onları eski bir karargâha götürdü. İzzeddin, yaşananları Gabriel’e haber verdi. Selahaddin bir plan kurdu. Amacı Gabriel’i de tuzağa düşürmekti. Ancak Nusreddin, oğlu İzzeddin’i korumak için Selahaddin’in planını Gabriel’e açık etti. Selahaddin ormanda Nusreddin ile göz göze geldi fakat Nusreddin’in yüzü kapalıydı tam bu sırada şövalyeler saldırdı. Selahaddin tek başına bu kişiyi ararken ormanda aynı şekle bürünmüş biriyle karşılaştı. Bu kişi Turanşah’tı.

Selahaddin’e pusu!

Gabriel, Selahaddin’e pusu kurdu ve Süreyya’ya Selahaddin karşılığında kardeşini vermeyi teklif etti. Süreyya, Selahaddin’i Gabriel’in tuzağına çekti ve bu anlaşmanın sonucunda Selahaddin, Gabriel’in eline düşüp ölümle burun buruna geldi. Gabriel sözünde durmadı ve Halil’i Süreyya’ya vermedi. Tüm bunlar yaşanırken, Viktorya ve Blekfort’u kaçırmaya çalışan Nusreddin, karşısında Nureddin ve askerleri buldu. Nureddin tam Nusreddin’in yüzünü açacakken, Nusreddin elindeki hançeri Nureddin’in karnına sapladı.
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, her pazartesi saat 20.00’de TRT 1’de...

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Dizisinin Kadrosu

Yönetmen: Sedat İnci Senaryo: Serdar Özönalan Oyuncular: Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 4. bölüm fragmanı