Kül masalı: Özge’nin zorlu yolculuğu...

2/23/2024

Gizemli hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz hafta TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Kül Masalı, 22 Şubat Perşembe akşamı ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Kül Masalı’nın 3. Bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kül masalı: Özge’nin zorlu yolculuğu...


Kül Masalı’nın gizemli hikayesinde, Türkiye’nin en köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı (Gökhan Alkan), bir restoranda aşçılık yapan ve yoksul bir geçmişi olan Özge (Sevda Erginci) ile karşılaşıp ilk görüşte âşık olup evleniyor. Özge’nin, Arat’ın ailesinin konağına gelin olarak girmesi, onu bir aşk masalından entrikalarla dolu bir dünyaya sokuyor. Kocasının geçmişinden gelen öfke patlamaları, Özge’nin kız kardeşi Behiye'nin (Gizem Güneş) zenginlik ihtirası ve Arat’ın şaibeli şekilde ölen eşi Jale’nin (Başak Gümülcinelioğlu) peşini bırakmayan gölgesi, Özge'nin bu zorlu yolculuğunu daha da karmaşık hale getirmesini konu alıyor.

Bu gizemli hikâye, daha ilk bölümünden itibaren izleyicilerin beğenisini kazandı. TRT 1’de her perşembe akşamı ekranlara gelen Kül Masalı, hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizinin merakla beklenen 3. bölüm fragmanı da yayına girdi.

29 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak bölümün fragmanını izlemeden önce, son bölümde neler yaşandığına kısaca göz atalım.

Neveser’in planı

Jale’nin köşkteki manevi varlığı ve Arat üzerindeki etkilerini görmek Özge’yi çok sarsar. Neveser, Özge ve Arat’ı ayırmanın yollarını aramaktadır. Behiye’yi de işin içine karıştıracak bir planı vardır. Behiye, ablasını çok zor durumda bırakacak bir hata yapar.

Aşkla aile arasında

Arat, Özge’yi mutlu etmek ve aşkını doyasıya yaşamak isterken, Özge, aşkı ile sevdiği adamın ailesi arasında sıkışıp kaldığını hissetmeye başlamıştır. Arat’ın kızı Birce ile bağ kurmak isteyen Özge, Arat’dan bu konuda destek ister. Jale’nin kaza dosyasını yeniden açan Cemil ise, yeni ipuçları ararken beklenmedik bir teklifle karşılaşır. Teklifin kimden geldiği ise çok daha büyük bir gizemdir.

Kül Masalı, her perşembe saat 20.00’de TRT 1’de…

Kül Masalı Dizisi Kadrosu

Oyuncular: Gökhan Alkan, Sevda Erginci, Başak Gümülcineoğlu, Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş.

Kül Masalı 3. bölüm fragmanı