“Sen Türkülerini Söyle” yeni sezonu başladı

6/7/2024

TRT 1’in heyecanla beklenen yarışma programı “Sen Türkülerini Söyle” yeni sezonu başladı. Türkülere hayat verecek yeni seslerin arandığı program “Sen Türkülerini Söyle”, TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek. İşte yeni sezonla ilgili merak edilenler…

“Sen Türkülerini Söyle” yeni sezonu başladı


TRT 1’in sevilen yarışma programı “Sen Türkülerini Söyle”, üçüncü sezonuyla müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Türkiye’nin yeni türkü yıldızlarını keşfetmeye devam edeceği bu heyecan dolu yarışma, her Perşembe saat 20.00’de ekranlarda olacak.

Türkiye’nin yeni türkü yıldızları TRT 1’de keşfedilecek

Sanatçı Turgay Başyayla’nın sunuculuğunu üstlendiği yarışmada, amatör ve profesyonel yetenekler hünerlerini sergileyecek. Jüride ise Aysun Gültekin, Özhan Eren, Emre Yücelen, Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray gibi değerli isimler yer alacak. Yarışmacılar, jürinin karşısında türkülerini seslendirerek gecenin birincisi olma ve 750 bin TL ödüllü “Süper Final”de yarışma şansı için performanslarını sergileyecekler.

Toplam 10 bölüm sürecek olan yarışmada, her bölümde yarışmacılar iki ayrı turda mücadele edecekler. Gecenin ödülü olan 100 bin lira, iki turun birincileri arasında paylaştırılacak. 16 yarışmacı ile başlayan yarışmada her bölümde bir yarışmacı elenecek ve süper finale kalan 8 yarışmacıdan yalnızca biri, 750 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak. Türkiye’nin dört bir yanından katılan yarışmacılar, sevdikleri türküleri seslendirirken izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.
 

Sen Türkülerini Söyle 3. Sezon ile ekranlarda

Üçüncü sezonun ilk bölümü 30 Mayıs Perşembe günü yayınlanan “Sen Türkülerini Söyle”, her hafta muhteşem performanslar ve heyecan dolu anlarla ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatacak. Yarışmacılar, şık Veysel’den Neşet Ertaş’a kadar pek çok sevilen sanatçının eserlerini seslendirerek türkü severlerle buluşacak. Hüzün, neşe ve eğlencenin bir arada olduğu bu yarışma, her sezon olduğu gibi bu sezonda izleyicilerin kalbini fethedecek.

 

“Sen Türkülerini Söyle” her Perşembe, saat 20.00’de TRT 1’de!