Benim Adım Melek Gala Yaptı

9/26/2019

Benim Adım Melek ekibi ilk bölümü birlikte izledi.

Benim Adım Melek Gala Yaptı


TRT 1’in; yapımını Üs Yapım- Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi,Şerif Sezer, Mehmet Çevik, Mustafa Mert Koç ve Rabia Soytürk’ün paylaştığı “Benim Adım Melek” Çarşamba akşamı güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla yayın hayatına başladı. Çekimleri Gaziantep’te devam eden dizinin oyuncuları ilk bölümü hep birlikte izlediler.

Gaziantep Hışvahan’da bir araya gelen oyuncular yeni bölüm heyecanlarını paylaştılar. Gaziantep’in tanınmış ailelerinden Karadağların tek kızı olan Melek’in (Nehir Erdoğan), Halil’le (Kutsi) evlendirilmek istenince sevdiği adamla Almanya’ya kaçması ve ardından yaşadığı yıkımlarla üç çocuğuyla baba ocağına geri dönüşünü konu alan dizi izleyiciden tam not aldı.

Nehir Erdoğan, Kutsi, Mehmet Çevik,Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Kaan Çakır, Ece Özdikici, Zeyno Eracar, Nizam Namidar, Zeynep Özder Birde, Ulvi Kahyaoğlu, Hande Kaptan, Muharrem Türkseven, Poyraz Ar ve usta oyuncu Şerif Sezer’in rol aldığı dizi, bir araya gelen başarılı oyuncu kadrosuyla büyük beğeni topladı. Çekimleri Belgrad, İstanbul ve Gaziantep’te gerçekleşen dizinin güçlü hikayesine eşlik eden göz alıcı mekanları da bölümde dikkatleri çekti. Ayrıca başarılı sanatçı Aydilge’nin, dizi için hazırladığı jenerik müziği de büyük beğeni topladı.

Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un üstlendiği “Benim Adım Melek” her Çarşamba TRT 1’de ekrana gelecek.