Bir Sevdadır Dizisi Oyuncuları ve Kadrosu

3/4/2024

TRT 1 ‘in yeni dizisi Bir Sevdadır yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor. İşte Bir Sevdadır Dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında merak edilenler…

Bir Sevdadır Dizisi Oyuncuları ve Kadrosu


TRT 1’in yeni dizisi Bir Sevdadır, Yeşil (Sude Zülal Güler) ve ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı’nın (Feyyaz Şerifoğlu) hayatlarının beklenmedik bir şekilde kesişmesini konu alıyor. Yeşil, çocuklarının geleceğini kurtarmak için yıllardır planladığı hayatını, Yasin’in hayatıyla birleştiriyor.

Bir Sevdadır Dizisi Konusu

Yeşil, hayata yenik başlamış genç bir kadın. Okutulmamış, erken yaşta evlendirilmek için büyütülmüş. Henüz 18’ine bile basmamışken Cenap Ağa’nın oğlu Ünal ile evlendirilirken, biri, onu düğününden kaçırır. Bu kişi, Yasin’in ikizi ünlü futbolcu Ersin’dir. Aynı gece yaşanan kovalamacada Ersin ölür. Ünal sakat kalır ve kardeşi Ferhat ölür. Yeşil hapse girer, 7 yıl yatar. Orada İshak ve Boncuk isimlerini verdiği ikiz çocukları olur.

Yıllar geçse de kan davası bitmiyor. Yeşil’in tahliye günü geldiğinde, Ünal’ın kardeşi Tufan, kardeşlerinin intikamını almak üzere Yeşil’i cezaevi kapısında bekler. Ancak Yeşil, hapis yattığı süre boyunca boş durmaz. Kendini her şeyiyle hayata hazırlar ve çocuklarıyla birlikte ünlü futbolcu Yasin’in ailesi Bıçakçılar’a sığınır.

Dizi, Yeşil’in hayalini kurduğu ailesine kavuşup kavuşamayacağını, planlarının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ve hayatın, planlar yaparken başımıza gelenler olduğunu izleyicilere hatırlatıyor.

Bir Sevdadır dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Günay Günaydın oturuyor. 

Bir Sevdadır dizisi, yeni bölümleriyle her Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de…

Bir Sevdadır Dizisi Oyuncuları

Feyyaz Şerifoğlu (Yasin)

Namıdiğer yetenekli futbolcu Delikan Yasin. Hayatı ikizinin ölümünden önce ve sonra olarak ikiye ayrılır. Neşeliyse etrafındakilere mutluluk saçar, öfkeliyse kendini de dünyayı da yakar.

Sude Zülal Güler (Yeşil)

Gözleri hep yanar, dalgalanır ama hiçbir şekilde duygularını dışa vurmaz. Hayatla hep mücadele içinde olan Yeşil’in tek istediği, çocuklarına güvenli ve mutlu bir hayat vermek.
 
Ekin Mert Daymaz (Tufan)

Gözleriyle konuşur, yüzünde ise hep bir sertlik vardır. Söylediği bir cümle vardır, “Benim coğrafyam batı yasaları için fazla sert. Orta yerinden kırılır o yasa.”

Doğukan Polat (Ünal)

Yedek kulübesinde saklanan biri Ünal. Onun sahaya tekrar çıkabilmesinin tek yolu büyük bir güç elde etmesiyle olabilirdi. Bu gücü verebilecek tek şey ise ağalıktı. Çünkü ağalık demek, güç demekti.

Sinan Tuzcu (İshak Ali)

Karadeniz şivesi onun kimliği gibi. Sakatlık geçirip sahalara veda edene kadar futbol konusunda aşırı yetenekliydi. Hırslı, mükemmeliyetçi, güçlü ve otoriter bir yapısı var.
 
Sinem Uslu (Gülender)

Karadenizli bir ailenin kızı. Yaratılış olarak bir tarafı neşe diğer tarafı öfkedir. Özünde iyi biri ama sizin de iyi olduğunuza inanırsa.

Ekin Aksoy (Menevşe)

Hayat dolu, duygularıyla var olan biri. Tutkularından ve inandığı şeyden kolay vazgeçmeyen, özgürlüğüne düşkün biridir. Her şey gözlerinde, sözlerinde... 

Yağmur Başkurt (Rukiye)

Bıçakçı ailesinin gelini. Güler yüzlü, muzip ama bir o kadar da hırslarını bastırmayı başaran bir kadın. Eğer bir pot kırdıysa bunu kesinlikle bilerek yapmıştır ama karşısındaki insan “Bizim Rukiye işte” der.

Merve Şeyma Zengin (Ayça)

Samimi, kendinden emin, duygularını samimi bir şekilde yansıtan biri. Hırsları ve hayata karşı öfkesi çok yüksek. Bu yüzünden girdiği her yanlış yolda kendini aklayacak bir şey mutlaka bulunur.

Muhammed Cangören (Cenap Dağlıca)

Cenap baskıcı bir Cenap baskıcı bir baba tarafından yetiştirilmiş. Sık sık öfkelenir ve öfkelendiğinde bundan yedi mahalle haberdar olur. Kendi hissettikleri, istedikleri birinci önceliği ve “Hepiniz için ben en iyisini bilirim, yaparım” der. 

Seray Gözler (Boncuk Bıçakçı)

Tam karadeniz kadını. Aklı başındayken hükümet bir kadınmış. Bakışları keskin. Çok sürprizli! Kızacak mı espri mi yapacak pek anlayamayız.