Cumhurbaşkanı Filinta'da!

3/29/2016

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT1'in sevilen dizisi Filintanın setine konuk oldu.

Cumhurbaşkanı Filinta'da!


Geçtiğimiz gün, Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan Kocaeli programında bazı ziyaretlerde bulunurken, TRT’ninsevilen dizisi, Türkiye’nin ilk ve tek Osmanlı Polisiyesi Filinta’nın çekimlerininyapıldığı Seka Film Platosu'nu ve Filinta dizi setini de ziyaret etti veyönetmen koltuğuna oturdu…

Es Film’in yapımcılığını üstlendiğiFilinta’nın setini eşi Emine Erdoğan ile birlikte gezen Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan’ı, Es Film’in yapımcıları Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici iledizinin başrol oyuncuları birlikte ağırladılar. Filinta seti ziyaretinde,yapımcı ortaklar;  Yusuf Esankal ve Serdar Öğretici’den plato hakkındabilgiler alan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  yönetmen Gökhan Erkut’un koltuğunada oturdu ve başrollerden Filinta Mustafa (Onur Tuna) ve Kadı Gıyaseddin’in(Mehmet Özgür) bir sahnesine de imzasını çekerek attı . Cumhurbaşkanı Erdoğan,bu ziyareti sırasında dizi ve plato ile ilgili; Gerçekten Dünya yapımstandartlarında ve belki de üzerinde bir iş yapıyorsunuz. Bu işte emeği geçenyönetmeninden, yapımcısına, senaristine ve bütün ekibe kadar herkesikutluyorum.  Ayrıca TRT’yi de böyle bir işin arkasında oldukları da içintebrik ediyorum. Bu güne kadar böyle bir iş yapılmamıştı.’  diyerekFilinta’nın başarısını dile getirirken arkasındaki tüm ekibi tebrik etmeyi deunutmadı.

Wilma Elles’e vatandaşlık sözü 

Filinta setinde oyuncularla da yakından ilgilenen ve dizihakkında sohbet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dizide Anita vonWilhelm karakterini canlandıran Alman oyuncu Wilma Elles’e de vatandaşlık sözüverdi.

Emine Erdoğan’dan, WilmaElles’e; Wilma, Başkan en az 3 çocuk istiyor’dedi…

Cumhurbaşkanı Erdoğan dizinin Almanoyuncusu Wilma Elles'e ‘Siz gerçekten yabancı mısınız yoksa rol icabı mıoynuyorsunuz?’ diye sordu.  ‘ArtıkTürk sayılırım… Temmuz ayında Türk Vatandaşlığına geçmeyi bekliyorum’ diyenElles’e, Erdoğan, "Hemen hallederiz o konuyu" diye yanıtverdi.  Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Wilma Elles'in bir ‘Türk gelini’olduğunu hatırlatıp, aynı zamanda hamile olduğunu söyleyince, Wilma Ellesbirkaç ay sonra ikizlerinin dünyaya geleceğini dile getirdi. Emine Erdoğan"Wilma, başkan en az üç çocuk istiyor" deyince Elles,  "Zatenikizlere hamileyim.   2 tane daha istiyorum." yanıtı verdi...Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kez dizinin diğer oyuncularına esprili birşekilde, "bakın size sinyal veriyor.’ dedi.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR

http://www.trt1.com.tr/fotogaleri/filinta/cumhurbaskani-filinta-da/553502dc8a58c9113c9e9988/39029