Diriliş Ertuğrul Yine Zirvede!

4/19/2018

Diriliş Ertuğrul tüm reyting gruplarında zirvede yer aldı.

Diriliş Ertuğrul Yine Zirvede!


TRT1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, son bölümüyle ratinglerde yine zirvede yer aldı. AB'de 18,45, TOTAL'de 14,99 ve ABC1'de 18.39 rating alan Diriliş Ertuğrul, zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. 

Diriliş Ertuğrul 115.Bölüm Özet:Köpek’in zulmüne maruz kalmamak için saraydan ayrılan Gıyaseddin ve Mahperi, Ertuğrul’un tavsiyesi üzerine Kayı Obası’na gelmişti. Ertuğrul ise, Köpek’in askerlerinin ele geçirdiği Kamyeri’yi kurtarmayı başarmıştı. Sonrasında Ertuğrul’un planı sayesinde Hüsameddin Karaca ve Togan, Köpek’in güvenini kazanmıştı. Obada ise Hafsa, gebeliğinden ötürü rahatsızlanmış ve Mahperi’nin önerisiyle Konya’ya şifahaneye gönderilmişti. Ahmet, imparatorun ordu vereceği haberini Kritos’a vermişti. Kamyeri’nin Ertuğrul tarafından kurtarıldığını öğrenen Köpek, öfkeden deliye dönmüştü. Marya ise Aydoğmuş’a gönderilecek bilgiyi verdiği sırada, Ahmet onun casusluk yaptığını öğrenmişti. Aydoğmuş, Günalp’ın gidişiyle meydanı boş bulmuş ve sultanla anasını öldürmek için, askerleriyle obaya saldırmıştı. Ertuğrul ise ulak kılığında Köpek’in otağına girmeyi başarmış ancak karşısında Günalp’ı bulmuştu…
 
Diriliş Ertuğrul'da bir dönem sona erdi! Dün akşamki bölümde alpleri sayesinde kurtulan Ertuğrul, Saadettin Köpek'i öldürdü. Gerçekleri öğrenen Günalp, Saadettin Köpek'e biat etmeyi bırakıp Ertuğrul'un safına geçti. Gıyaseddin ve Mahperi, Bamsı ve Alpler sayesinde kurtuldu.