Gönül Dağı’nın 9 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek 216. bölümünde kasabada futbol turnuvası coşkusu yaşanacak. Kaya ailesi Erkan için şampiyonluk hedeflerken, Kazım’ın beklenmedik hamlesi dengeleri değiştirecek. Yeni bölümde ayrıca miras paylaşımı, Taylan ve Nergis’in kararı ile Karınca Baba’nın hastalığı dikkat çekecek.
Gedelli’de şampiyonluk mücadelesi başlayacak
Gedelli kasabasında başlayacak futbol turnuvası büyük rekabete sahne olacak. Kaya ailesi, Erkan için kupayı kazanmak amacıyla tüm gücüyle mücadele edecek. Ancak Kazım’ın yapacağı beklenmedik hamle takımın planlarını altüst edecek ve şampiyonluk ihtimalini riske sokacak. Hüseyin’in antrenörlük kararı da takım üzerinde yeni bir motivasyon oluşturacak.
Taylan ve Nergis hayatları için karar alacak
Nergis’in tanışacağı çocuk sonrası Taylan ile birlikte hayatlarına dair önemli bir karar almaları dikkat çekecek. Öte yandan Taner’in babalarından kalan mirası bölüştürmek istemesi aile içinde yeni gelişmelere neden olacak. Karınca Baba’nın hastalığı ise Gedelli halkını derinden etkilerken, Ciritçi ve Divane’nin ziyareti duygusal anlar yaşatacak.
Gönül Dağı, 216. Bölümüyle 9 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’de TRT1’de…













