Taşacak Bu Deniz, 10 Nisan Cuma akşamı 24. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Taşacak Bu Deniz’in yeni bölümünde Koçari ailesi, Esme’nin Şerif’ten kurtuluşunu kutlarken büyük bir felaketle yüzleşecek. Şerif, intikam hırsıyla köyün su kaynaklarını zehirleyip soğuk hava deposunu havaya uçurarak gerçek bir kıyamet başlatırken Rusya’da kurulan ölüm tuzağına düşen Adil ve Oruç ise yaşam mücadelesi verecek.
Koçari köyünde sular zehirleniyor
Esme’nin Şerif’ten boşanmasının kutlandığı anlarda, Şerif intikam planını devreye sokar. Koçarilerin Rusya’daki soğuk hava deposunu patlatır ve köyün suyunu zehirleyerek büyük bir felakete neden olur. Bu hamle yalnızca maddi değil, hayati bir tehdit oluşturur. Koçari halkı beklenmedik bir krizle karşı karşıya kalırken, Şerif’in acımasızlığı sınır tanımaz.
Sırlar ortaya çıkıyor
Adil’i Rusya’da kurduğu ölüm tuzağına çeken Şerif, Esme’yi de uzaklara kaçırmanın planlarını yapar. Ancak Esme ve Adil, ilişkilerinde daha derin bir anlayış yakalayarak birlikte hareket etmeye başlar. Öte yandan Esme’nin Zarife’nin çocuk satışıyla bağlantısını öğrenmesi yeni bir şok yaratır. Eleni ise DNA testiyle gerçeklerin peşine düşerken, Oruç’u sarsacak planlar kurar.
Rusya’da ölümle yüzleşme
Yayla evinde Fadime ile İso’nun duygusal yakınlaşması dikkat çekerken, geçmişe dair izler gün yüzüne çıkar. İso’nun çocukluk çizimlerinde yer alan uçan atmaca, Rusya’daki ölüm tuzağında Adil ve Oruç’un karşısına çıkarak gizemli bir bağ kurar. Şerif’in başlattığı felaket büyürken, Esme, İso ve Oruç ölümle burun buruna gelir.
Taşacak Bu Deniz 24. Bölüm Cuma saat 20.00’de TRT 1’de…













