Gönül Dağı 112. bölüm fragmanı yayınlandı

10/31/2023

Aşkları, sımsıcak dostlukları ve gönülleri titreten hikayesiyle izleyicinin kalbine taht kuran Gönül Dağı dizimizin 112. bölüm fragmanı yayınlandı.

Gönül Dağı 112. bölüm fragmanı yayınlandı


Gönül Dağı, bu sezon da TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kırmaya devam ediyor. İlmek ilmek işlenen hikayesiyle ve adeta her biri bizden biri olan karakterleriyle Gönül Dağı, her cumartesi akşamı TRT 1’de ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin, Cumhuriyet Bayramı temalı 111. bölümü büyük ilgi görürken, 112. bölümün fragmanı da yayınlandı.

Gönül Dağı son bölümde neler yaşandı

Gönül Dağı’nın yeni bölümünü izlemeden önce, isterseniz geçen bölümde neler olduğunu kısaca hatırlayalım.

Gedelli’de Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Bütün Türkiye’de olduğu gibi, Gedelli kasabasında da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlıklar günler öncesinden başlamıştı. Yediden yetmişe tüm Gedelli sakinleri, 29 Ekim sabahı tören alanını doldurdu. Tüm kasaba al bayraklarla donatıldı. Şiirler okundu, tiyatral gösteriler yapıldı. Hacivat- Karagöz ve folklor gösterileri düzenlendi, bayram şarkıları, türküleri söylendi. Amcaoğulları, kasabada sık sık yaşanan elektrik kesintilerine yeni icatlarıyla çözüm buldu. Taner ve Selma, aşklarını birbirlerine itiraf ettiler ama şimdilik bunu yakınlarından saklama kararı aldılar.

Bunca bedel ödenmiş sevgide yalan olamaz

Gönül Dağı’nın 112. bölüm fragmanında Selma Öğretmen’in sözleri ön plana çıkıyor: “Bunca bedel ödenmiş sevgide yalan olamaz.” Fragman, dizinin yeni bölümünde de yine hem içimizi ısıtan hem de duygulandıran anların yaşanacağının ipuçlarını veriyor.

Gönül Dağı’nın 112. bölümü, 4 Kasım Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de...

Gönül Dağı 112. bölüm fragmanı