Gönül Dağı 115. bölüm fragmanı yayında

11/20/2023

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan, dördüncü sezonunda da reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın 115. bölüm fragmanı yayınlandı.

Gönül Dağı 115. bölüm fragmanı yayında


Bozkırda bir kasabanın ve o kasabada yaşayan insanların sımsıcak hikayesinin anlatıldığı Gönül Dağı’na olan ilgi hiç eksilmeden devam ediyor. Dizinin cumartesi gecesi ekranlara gelen 114. bölümünün ardından, 115. bölüm fragmanı da yayınlandı.
Yeni bölüm fragmanını izlemeden önce, dizide neler yaşanmıştı kısaca bir göz atalım.

Veysel için hep birlikte!

Taner, Selma ile ilgili ilişkilerini etkileyecek bir karar verir. Taner cesaretini toplayabilecek midir? Taner ve Ramazan, Veysel için bir icat yapmaya karar verirler. Amcaoğulları ne yapacaktır? Asuman, Ramazan'ın kitabını yarışmaya yollar. Yarışmaya gitmek için yola koyulan ekibin başına aksilikler gelir. Yarışma nasıl sonuçlanacaktır? Rıfat ayağı için tedaviye başlayacaktır. Rıfat tekrar eskisi gibi olacak mıdır? Gönül Dağı, 115. bölümüyle 25 Kasım Cumartesi saat 20.00’de TRT1’de...

Gönül Dağı Dizisinin Kadrosu

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Sude Zülal Güler, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Burak Haktanır rol alıyor.

Gönül Dağı 115. bölüm fragmanı