Gönül Dağı 116. bölüm fragmanı yayında

11/27/2023

Bu hafta 115. bölümü yayınlanan Gönül Dağı, izleyenleri bol bol hüzünlendirdi. TRT 1’in çok beğenilen dizisinde, hüznün yanında sevgi ve heyecan dolu sahneler de vardı. Dizinin 116. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Gönül Dağı 116. bölüm fragmanı yayında


Dört sezondur her hafta birinci olan ve zirvedeki yerini koruyan Gönül Dağı’nın hayranları her geçen gün artıyor. İzleyiciler cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında buluşmaya devam ediyor. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümü, yine heyecan, hüzün ve sevgi yüklü sahnelerle dopdoluydu. Gönül Dağı’nın 2 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak 116. bölümünün fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde neler olacağını merak edenlere, dizide daha önce neler yaşanmıştı, kısaca hatırlatalım istedik.

Veysel ameliyat olabilecek mi?

Bacağında bir his fark eden Veysel, bu güzel haberi ailesiyle paylaşır. Tüm ailede bayram havası yaşanır. Kenan, kardeşinin tedavisiyle ilgili araştırmalara başlar. Tetkikler yapılır. Veysel’in ameliyata ihtiyacı vardır. Ancak onu ameliyat edecek doktorlar çok yoğundur ve ameliyat için vakitleri yoktur. Veysel’in ameliyatını yapacak doktor bulunabilecek mi?
Taner’den Selma’ya Öğretmenler Günü sürprizi...
Taner, çok sevdiği Selma Öğretmen için onun çok beğeneceği bir hediye hazırlar. Taner, Öğretmenler Günü’nde sevdiğine vereceği bu hediye için yine bir icada imza atmıştır. Selma, bu sürpriz karşısında ne tepki verecek?

Habere çok kızan Fazıl evden kaçtı.

Gazetede çıkan haberde Yeşim’in zihinsel engelli kardeşi ibaresine çok bozulan Fazıl evden kaçar. Selma ve Yeşim onu bulduklarında suçluluk duygusuyla kendisine zarar vereceğini düşünerek zor anlar yaşarlar. Selma, abisini götürmek için güvenilir bir yer düşünür. Fazıl, nereye götürülecektir?

Rıfat iyileşebilecek mi?

Bacaklarının tedavisi devam eden Rıfat, çaresizlik ve umutsuzluk içinde kıvranırken, kontrol randevusunda hiç beklemedikleri bir sonuçla karşılaşırlar. Rıfat ve Mihriban’ı hastanede bekleyen gerçek nedir?
Gönül Dağı, yeni bölümleriyle her cumartesi saat 20.00’de TRT1’de...

Gönül Dağı 116. bölüm fragmanı