Gönül Dağı 117. bölüm fragmanı yayınlandı

12/4/2023

Gönül Dağı’nın son bölümü izleyenleri göz yaşlarına boğdu. Herkes gelecek bölümde neler olacağını beklerken, dizinin 117. bölüm fragmanı da yayına girdi.

Gönül Dağı 117. bölüm fragmanı yayınlandı



Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan, dördüncü sezonunda da reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın 116. bölümü, deyim yerindeyse izleyenleri göz yaşlarına boğdu. Birbiri ardına gerçekleşen üzücü olaylar, bu bölümü belki de Gönül Dağı’nın en duygusal bölümü yaptı. Şimdi herkes gelecek bölümü merak ediyor. Zaten Gönül Dağı’nın 117. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanını izlemeden önce, son bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

Muammer kalp krizi geçirdi.

Muammer, Veysel'le lunaparkta vakit geçirdikten sonra kalp krizi geçirir. Haberi duyan Amcaoğulları, Ciritçi, Hüseyin ve Döndü, telaşla Ankara'ya doğru yola çıkar. Tedavisi süren Muammer için hastanede kritik süreç başlar. Muammer için sadaka veren Yusuf ve Yağmur, dedelerinin iyileşebilmesi için dua eder. Muammer'in kritik durumunu duyan Elif bir karar verir. Elif ne yapacaktır? Kenan ve Veysel babası yüzünden kavga eder. İkili arasında gerilim nasıl sonuçlanacaktır?Gönül Dağı, yeni bölümleriyle her cumartesi saat 20.00’de TRT1’de…

Gönül Dağı Dizisi Oyuncuları

Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Gönül Dağı’nda, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Sude Zülal Güler, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Burak Haktanır, Özcan Varaylı.

Gönül Dağı 117. bölüm fragmanı