Gönül Dağı: Gedelli’de salgın

1/1/2024

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan, dördüncü sezonunda da reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın 120. bölümü, geçtiğimiz cumartesi akşamı yayınlandı. Dizinin merakla beklenen 121. bölümünün fragmanı da izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Gönül Dağı: Gedelli’de salgın


Hüznün, sevincin, aşkın, arkadaşlığın hikayesinin anlatan Gönül Dağı, TRT 1’de yayınlanmaya devam ediyor. Her bölümü izlenme rekoru kıran dizinin 2023 yılındaki son bölümü de cumartesi akşamı ekranlara geldi. Bölüm, yine izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Gönül Dağı’nın gelecek cumartesi yayına girecek
olan 121. bölümünün fragmanı da izleyenlerin beğenisine sunuldu. Yeni bölümün fragmanını izlemeden önce, son bölümde neler yaşandığına kısaca göz atalım.

Amcaoğullarından muhteşem çözüm

Gedelli Kasabası sakinleri tuvaletlerin tıkanmasıyla ne yapacaklarını şaşırır. Belediye ekipleri sorunu çözmeye çalışırlar ancak tıkanıklığın kaynağını bir türlü bulamazlar. Münir Başkan, amcaoğullarından yardım ister. Amcaoğulları sorunun kaynağını bulurlar. Bir daha bu olayın tekrarlanmaması için Taner ne icat edecektir?

Selma’nın hastalanan öğrencileri

Selma'nın öğrencileri hastalanır. Selma, kasabada olan salgın dolayısıyla olduğunu düşünür. Tahlil sonuçlarında öğrencilerin bilinmeyen bir sebepten dolayı hastalandıklarını öğrenir. Selma'nın öğretmenlik mesleği nasıl tehlikeye girecektir? Erkan, Filiz'e bıraktığı mektubun ardından ortadan kaybolur. Sefer ve Filiz her yerde Erkan'ı ararlar. Erkan'ı bulabilecekler midir?
Gönül Dağı, yeni bölümleriyle her cumartesi saat 20.00’de TRT1’de…

Gönül Dağı Dizisi Oyuncuları

Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Gönül Dağı’nda, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Sude Zülal Güler, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Burak Haktanır, Özcan Varaylı.

Gönül Dağı 121. bölüm fragmanı