Gönül Dağı'na İzleyicilerden Tam Not

9/23/2020

TRT 1’in yeni dizisi “Gönül Dağı” AB ve ABC1’de en çok izlenen dizi oldu...

Gönül Dağı'na İzleyicilerden Tam Not


Birbirinden iddialı yapımlarla yeni yayın dönemine hızlı bir giriş yapan TRT 1’in merakla beklenen yeni dizisi “Gönül Dağı” yayın hayatına izleyicilerden tam not alarak başladı… “Gönül Dağı” yayınlandığı ilk bölümüyle bir çok diziyi geride bırakarak, AB ve ABC 1 de sezona çok iyi bir başlangıç yaptı ve gecenin en çok izlenilen dizisi oldu…
İzleyicileri Ekran Başına Kilitledi
Bozkırda bir Anadolu masalı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 gencin yaşamından kesitleri anlatan Gönül Dağı, memleket hasreti çeken izleyicileri ekran başına kilitledi.
Sosyal Medya’da Birinci sıradaki Gündem
İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan “Gönül Dağı”, dün akşam yayına girmesiyle birlikte, sosyal medya paylaşımlarının başlıca konusu haline geldi ve uzun süre hakkında en çok “atıf ve yorum yapılan” televizyon dizisi olarak TT (Trend Topic) zirvesine oturdu.
Etkili Senaryo, Çarpıcı Öykü
Gönül Dağı, etkili senaryosu ve çarpıcı öyküsüyle aslında tüm Anadolu’nun da bir masalı olan efsaneleri, unutulmaya yüz tutmuş gelenek ve göreneklerini hatırlatıyor. “Gönül Dağı” “Bozkırın kalemi” olarak da bilinen Mustafa Çiftçi’nin “gün yüzüne çıkmamış” öykülerinden esinlenilerek hazırlanıyor. Dizisinin yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini ise Yahya Samancı üstleniyor.
Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerini paylaştığı dizide, sanat dünyasının usta isimleri de rol alıyor: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün.
Gönül Dağı’nın 24 Ekim Cumartesi akşamı saat 20:00’de yayınlanacak 2. Bölümü merakla bekleniyor…