Gönül Dağı’nda Veysel, evi terk etti

12/11/2023

Sımsıcak dostlukları, aşkları ve gönülleri titreten hikayesiyle izleyicinin kalbine taht kuran Gönül Dağı dizisinin 118. bölüm fragmanı yayınlandı.

Gönül Dağı’nda Veysel, evi terk etti


Gönül Dağı, bu sezon da TRT 1 ekranlarında izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Her biri içimizden olan karakterleri ve kalbimizi titreten hikayesiyle beğenilen dizi, her cumartesi akşamı ekranlara geliyor. Dizinin son bölümü yine büyük beğeni kazanırken 118. bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin 117. bölümünde neler olduğunu kısaca hatırlayalım.

Sorunsuz düğün

Amcaoğulları, Muammer'in ölmeden önce vermiş olduğu bir sözü yerine getirmek için çabalar. Selami ile birlikte düğünü sorunsuz bir şekilde bitirmek isteyen Taner ve Ramazan neler yaşayacaktır?

Veysel, Kenan’ı suçluyor

Veysel, babasının ölümü yüzünden abisi Kenan'ı suçlamaya devam eder. İkili arasında gerilim devam ederken Veysel ailesiyle evden ayrılır. Aile büyükleri kardeşleri barıştırmak için toplandığında Elif, Muammer'in vasiyetini getirir. Vasiyette ne yazmaktadır?

Mağarada inziva

Ciritçi, ikinci kez evladını kaybetmenin acısıyla mağaraya sığınır. Mağarada itikafa giren Ciritçi, rüyasında oğluyla ilgili ne görecektir? Gönül Dağı, yeni bölümleriyle her cumartesi saat 20.00’de TRT1’de…

Gönül Dağı Dizisi Oyuncuları

Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Gönül Dağı’nda, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Sude Zülal Güler, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Burak Haktanır, Özcan Varaylı.

Gönül Dağı 118. bölüm fragmanı