Mehmed: Fetihler Sultanı Oyuncularından Gazze'ye Destek Mesajı

5/31/2024

TRT 1'in sevilen dizisi Mehmet Fetihler Sultanı oyuncuları Filistin'e destek videosu yayınladı. Serkan Çayoğlu, Sinan Albayrak ve 9 başarılı oyuncunun daha yer aldığı videoda dizi oyuncuları, Gazze halkının yanında olduklarını iletti.

Mehmed: Fetihler Sultanı Oyuncularından Gazze'ye Destek Mesajı


TRT 1’in ilgiyle izlenen tarihi dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin oyuncuları, İsrail tarafından soykırıma uğrayan Gazze halkını unutmadı. Dizi setinden soykırıma karşı direnen Gazze halkına desteklerini belirten bir mesaj paylaştı.

Fatih Sultan Mehmed'in hayatını konu alan "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinin oyuncuları, işgalci İsrail tarafından soykırıma uğrayan Filistin halkının yanında olduklarını, Gazze'de yaşanan katliama sessiz kalmadıklarını belirterek, tüm dünya kamuoyunu duyarlı olmaya davet etti. Dizi oyuncuları, "Bizler Mehmed: Fetihler Sultanı ekibi olarak Gazze'nin, Filistin halkının yanındayız. Bu yaşananlara sessiz kalmayalım. Bir şekilde bu katliama son verelim. Gazze halkının yanındayız. Çocukların yanındayız. Yanınızdayız, metanetli olun" şeklinde bir açıklama yaptı.

"Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinin bu anlamlı videosu, sosyal medyada ve kamuoyunda geniş yankı buldu. Dizi ekibinin bu duyarlı davranışı, izleyiciler ve sosyal medya kullanıcıları tarafından takdirle karşılandı.

"Mehmed Fetihler Sultanı" Oyuncularından Gazze'ye Destek Mesajı için tıklayın.