Seksenler Hafta İçi Her Gün TRT1'de!

10/7/2019

Seksenler’in yeni sezonuyla hafta içi her gün TRT1 ekranlarında...

Seksenler Hafta İçi Her Gün TRT1'de!


Yapımcılığını Birol Güven, senaryosunu Birol Güven ile MinT yazar ekibinin üstlendiği dizinin, yönetmen koltuğunda ise Bora Tekay oturuyor. Sevilen dizi kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner,  Suzan Kardeş, Hakan Bulut, Onur Dilber, Hacı Ali Konuk, Tolunay Donat, Kemal Kuruçay, Betül Berk, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Mehmet Elmas, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat Pekzeren, Aşkın Şenol, Eray Yasin Işık, Osman Büyükercan, Yasin Kaya, Gülseren Gürtunca, Yalçın Özden, Tahsin Taşkın gibi başarılı oyunculara yer veriyor.
 
Türkiye’yi ekran başına kilitleyen Seksenler dizisi kadroya yeni eklenen isimlerle birlikte kaldığı yerden devam edecek. Genişleyen kadrosu, yeni mekanları ve yeni hikayeleri ile ekrana gelmeye devam edecek olan yeni Seksenler, yeni sezonda hafta içi her gün ekrana gelecek. 
 
Seksenler yine yüzleri gülümsetecek
Seksenler dizisi Türkiye'nin, 1980'lerin başından günümüze değin geçen 39 yıllık geçmişinin ve değişiminin hikayesidir. Kaybolan yılları, yitirdiğimiz değerleri, geçmişe özlemi klasik bir Türk ailesi üzerinden anlatan Seksenler, sosyal hayattaki değişimin, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediğini gözler önüne serecek. Dizi, bize kaybettiğimiz insani değerleri yeni nesillere tekrar kazandırmak amacıyla geçmişe yapılmış eğlenceli bir yolculuk olurken, o yılları yaşamış olanlar kadar yaşamamış olan gençlerin ve çocukların da ilgisini çekecek.

Seksenler yeni sezonuyla hafta içi her gün TRT1 ekranlarında...