Teşkilat 83. Bölüm fragmanı yayınlandı

11/8/2023

Teşkilat dizisi, TRT 1 ekranında dördüncü sezonuyla devam ediyor. 5 Kasım Pazar gecesi 82. bölümü yayınlanan dizi, soluk kesen hikayesiyle yine izleyiciden tam not aldı. Teşkilat’ın 83. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Teşkilat 83. Bölüm fragmanı yayınlandı


Devlete kanlarıyla, canlarıyla ve zekalarıyla hizmet eden isimsiz kahramanların hikayesinin anlatıldığı Teşkilat, dördüncü sezonuyla devam ediyor. Her pazar akşamı TRT 1’de yayınlanan dizinin her bölümü merakla bekleniyor. 12 Kasım Pazar akşamı 83. bölümü yayınlanacak dizinin yeni fragmanı da yayınlandı. Peki, 5 Kasım’da yayınlanan 82. bölümde neler yaşanmıştı? Dilerseniz kısaca hatırlayalım.

Ekip de Neslihan da şaşkın

Neslihan'ın davete gelişiyle beklenmedik bir durum yaşansa da ekip, Ömer’in liderliğinde görevine devam etti. Neslihan da karşısında kendi ekibinin operasyonda olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşadı. Ömer, güvenliği için Neslihan’dan hemen daveti terk etmesini istedi ancak Neslihan ekibini yalnız bırakmayarak operasyon bitene kadar orada kalacağını söyledi.

Milorad konuşuyor

Son anda otelde Türk istihbaratının olduğunu öğrenen Gökhan, Milorad’la olan konuşmasını değiştirerek kendisini temize çıkardı. Gökhan’ın oyun değiştirmesine rağmen Ömer, Milorad’ı konuşturdu. Bu sırada otelde yaşanan çatışmada Gökhan yaralandı. Milorad’ın itiraflarıyla Mehmetçik’e atılan iftira ortadan kalkarken, Çetnik terör hücreleri çökertildi ve Bakanları tehlikeye atan faktörler ortadan kaldırıldı.

Ömer geri adım atmıyor

Ömer her ne kadar Gökhan konusunda Nelishan’ı etkilese de, Gökhan’ın Milorad’la yaptığı konuşma ve Çetnikler tarafından vurulması Neslihan’ın kafasının karışmasına sebep oldu. Gökhan konusunda geri adım atmamakta kararlı olan Ömer, Gökhan’ın Horus kod adlı Şirket yetkilisi olduğunu ispatlamak için ekiple birlikte çalışmaya başladı.

Gökhan’ın hastane ziyaretçisi

Ömer, Gökhan’ı hastanede ziyaret ederek ona gözdağı verirken, yatağının altına bir verici yerleştirdi. Gökhan'ın hastanedeki önemli bir ziyaretçisi de Şirket’te görevli olan ve aynı zamanda Gökhan’la da sevgili olan Scarlett oldu. Scarlett, Gökhan’a devam etmesi gerektiğini söyledi ve onu hastaneden çıkarken yalnız bırakmadı. Bu sırada Gökhan’ı yakın takibe alan Korkut, hastanede ailesi tarafından darp edilen Sena’nın yardımına koştu. Öncelikle doktorlara olan tavırlarından dolayı genç kızın ailesine dersini veren Korkut, sonra da Sena’nın tedavisini üstlendi.

Yeni istikamet: Bulgaristan

Ekip, Gökhan’ın gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için Bulgaristan’a doğru yola çıkarken, Neslihan da aklındaki soru işaretleri ile Gökhan’ın evine gitti. Ancak evde gizlice saklanan Scarlett, Gökhan’ın bir adım önde olmasını sağladı. Gökhan’ın Bulgar bir telefon numarasıyla aranması ise Neslihan’ın dikkatini çekti.
“Teşkilat”, yeni bölümleriyle her pazar akşamı TRT 1’de...

Teşkilat Dizisi Karosu

Yönetmen: Burak Arlıel Senaryo: Teşkilat Yazı Grubu Oyuncular: Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), İlker Kızmaz (Gökhan Kargı), Ceyhun Mengiroğlu (Cihangir Erdemsoy), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Selin Genç (Sena), Ebru Şam (Scarlett), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy).

Teşkilat 83. bölüm fragmanı