Teşkilat 86. bölüm fragmanı yayınlandı

11/29/2023

TRT 1’de yayınlanan Teşkilat, aksiyon ve heyecan dolu seksen beşinci bölümüyle ekranlara geldi. Teşkilat, yeni mekanları ve izleyiciyi her daim şaşırtan yeni hikayesiyle yine izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizinin 86. bölüm fragmanı da yayına girdi.

Teşkilat 86. bölüm fragmanı yayınlandı


Teşkilat’ta heyecan ve aksiyon hız kesmiyor. TRT 1’de her pazar akşamı yayınlanan dizinin 85. bölümü de yine izleyicilerden tam not aldı. Devletin içinde, hem devlet hem de millet için canını hiçe sayarak hizmet edenlerin hikayesinin anlatıldığı dizinin 3 Aralık’ta yayınlanacak olan 86. bölümünün fragmanı da yayına girdi.

Teşkilat 86. Bölüm Fragmanını izlemeden önce, Teşkilat’ın 85. bölümünde neler yaşandığına hep birlikte bir göz atalım.

Gökhan İstanbul’a getirildi

Gökhan başarılı bir operasyonla Cenevre'den İstanbul'a getirildi. Şirket, Horus’u konuşturulmadan ortadan kaldırmak istese de Scarlett buna engel olup Gökhan’ı kurtarmanın derdine düştü.

Ömer’den Neslihan’a tam destek

Gökhan konusu Teşkilat’ta Neslihan’ın sadakatinin sorgulanmasına yol açarken Ömer, bu durumun önüne geçerek Neslihan’ın güvenilir olduğunu söyledi. Babasının hedefte olduğunu bildiği için zor günler geçiren Neslihan’ın en büyük destekçisi yine Ömer oldu.

Kanlı terör eylemine hazırlık

Şirket, Barış Gücü’nün Türkiye’ye geçeceği devir teslim törenini kana bulamak için İHA’ların sevkiyatına baskın düzenleyerek İHA’ları kaçırdı. Tüm ekip bu törenin gerçekleşmesi ve İHA’ların bulunması için dört bir koldan çalışmalara başladı. Ömer’in planıyla Gökhan, Teşkilat’ın elinden kurtulduğunu sanarak büyük bir yanılgı yaşadı. Gökhan son hamlesini yapmak isterken kanlı planı ekip tarafından bertaraf edilmişti. Ekip İHA’ları ele geçirerek büyük bir başarıya imza atarken beklenen tören de gerçekleşti. Çıkış yolu kalmayan Gökhan’ın cezasını Ömer kesti.

Teşkilat Dizisi Kadrosu

Yönetmen: Burak Arlıel Senaryo: Teşkilat Yazı Grubu Oyuncular: Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), İlker Kızmaz (Gökhan Kargı), Ceyhun Mengiroğlu (Cihangir Erdemsoy), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın

Teşkilat 86. Bölüm Fragmanı