Teşkilat 87. bölüm fragmanı yayınlandı

12/6/2023

TRT 1’de yayınlanan, “Teşkilat” geçtiğimiz pazar akşamı, 86. bölümüyle ekranlara geldi. Nefes kesen bir aksiyon ve hikâye sunan dizinin 87. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Teşkilat 87. bölüm fragmanı yayınlandı


TRT 1’in bol aksiyonlu sevilen dizisi Teşkilat bütün hızıyla devam ediyor. Her bölümüyle izleyenlere adeta bir heyecan fırtınası yaşatan dizi, başarılı oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Dizinin merakla beklenen 87. bölümü yayınlandı. Anlaşılan, bizi yine soluk soluğa bir bölüm bekliyor. Dizinin 86. bölümünde yaşananları kısaca hatırlayalım.

Horus’un yerine kim geldi?

Gökhan ortadan kaldırılsa da bunun bir son olmadığının farkında olan ekip, Horus’un yerine kimin geldiğini deşifre etmek için çalışmalara başladı. Eş zamanlı yapılan operasyonlarla Horus’un alt kadrolarına ve tüm belgelere ulaşıldı. Horus’un para transferini takip eden Müşavir kod adlı kişi ele geçirildi. Sorguya alınan Müşavir açık açık konuşmasa da söylediklerinden hareketle Ömer bir sonraki hamlesinin planını oluşturmaya başladı.

Gitti Horus, geldi İsis!

Şirket, Scarlet’i İsis kod adıyla Horus’un yerine geçirdi. İsis, Anton’u da ekibine katarak Ortadoğu’yu kaosa sürüklemek için Kıbrıs üzerinden Ortadoğu’ya ulaşacak silah sevkiyatını başlattı. Scarlet'in, Beliz Alkım kimliğiyle operasyonlarını yürütmek için Türkiye’de faaliyete geçirmek istediği “Evim Tek Ada” isimli vakfına Neslihan tarafından onay verilmedi. Skarlet, Çetin’i avucunun içine alarak Neslihan ile yakınlık kurmak istedi. Ancak Scarlet'in Çetin’in etrafında olması Neslihan'ın hiç hoşuna gitmedi. Ömer ve ekip, İsis’i yakalamak için Kıbrıs’a gitti. Burada Anton ele geçilirse de İsis’e ulaşılamadı. Anton’un Türk istihbaratı tarafından deşifre edilmesiyle öfkeden gözü dönen Scarlet, ekibin olduğu yere saldırı emri verdi. Teşkilat, yeni bölümleriyle her pazar akşamı TRT 1’de...

Teşkilat Dizisi Kadrosu

Yönetmen: Burak Arlıel Senaryo: Teşkilat Yazı Grubu Oyuncular: Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), İlker Kızmaz (Gökhan Kargı), Ceyhun Mengiroğlu (Cihangir Erdemsoy), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Selin Genç (Sena), Ebru Şam (Scarlett), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy).

Teşkilat 87. bölüm fragmanı