Teşkilat: Çetin vuruldu

2/5/2024

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi. Dizinin 95. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Teşkilat: Çetin vuruldu


TRT 1’in en çok beğenilen dizilerinden Teşkilat, her bölümüyle izleyicileri biraz daha kendine bağlıyor. Aksiyon dolu sahnelerinin yanı sıra hikayesi ve oyunculuklarıyla da göz kamaştıran dizinin son bölümü, yine çok beğenildi. Teşkilat’ın 11 Şubat Pazar günü yayınlanacak olan 95. Bölüm fragmanı da yayına girdi. Yeni bölüm fragmanını izlemeden önce, son bölümde neler yaşanmıştı, gelin birlikte göz atalım.

Kambur güvenli evi ateşe verdi

Alman istihbaratı Pehlivan; Gizem ve Korkut’u şirketin adamlarına teslim etti. Diğer yanda Ömer, Kaptan’ın ağabeyi Kambur ve adamlarına karşı mücadele etmeye başladı. Pehlivan, Gizem ve Korkut, çıkan çatışmanın ardından adamların elinden kurtulmayı başardılar ve Ömer’e destek olmak için yola çıktılar. Ömer, ne kendini ne de Kaptan’ı teslim etti. Gözü dönen Kambur, kendi ve kardeşini de öldürmek pahasına, Ömer’le ikisinin bulunduğu güvenli evi ateşe verdi. Ekibin son anda yetişmesiyle Ömer alevlerin ortasından kurtuldu, Kambur ise kaçtı. Ekibin sağ salim dönmesiyle Neslihan derin bir nefes aldı.

Hedefte Ömer var

Cihangir’in intikamını alan ekip, hızla yeni düşmanları Kambur’un peşine düştü. Ömer’e kafayı takan Kambur, Ömer ve onun hayatına dair her şeyi yakın takibe alarak Ömer’e tehditler savurdu. Ömer de sevdiklerini korumak için harekete geçti. Kendi planını devreye sokan Çetin, Neslihan’ın gözleri önünde vuruldu. Neslihan hemen babasını kurtarmak için seferber oldu. Sena’nın güvenlik taramasında geçmişinde bir kaçaklıkla ilgili kaydı bulunması, Ömer'in kafasında soru işaretlerine sebep oldu.

Karargâh deşifre oldu…

Karargâha saldırı planı yapan Kambur; Ömer ve ekibi tuzağa düşürmek için, onları yanlış iz peşine yönlendirmek istedi. Karargâhın deşifre olduğunu anlayan Nazlı, hemen imha protokolünü devreye soktu. Durumdan haberdar olan ekip, apar topar karargâha gitti. Ancak Nazlı’yı göremeyince büyük bir korku yaşandı.

Teşkilat, yeni bölümleriyle her pazar akşamı TRT 1’de…

Teşkilat Dizisi Kadrosu

Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen: Burak Arlıel Senaryo: Teşkilat Yazı Grubu
Oyuncular: Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Selin Genç (Sena), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy)

Teşkilat 95. bölüm fragmanı