Teşkilat: Cihangir vuruldu

1/15/2024

Teşkilat dizisi, TRT 1 ekranında dördüncü sezonuyla devam ediyor. 14 Ocak Pazar gecesi 91. bölümü yayınlanan dizi, soluk kesen hikayesiyle yine izleyiciden tam not aldı. Teşkilat’ın 92. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Teşkilat: Cihangir vuruldu


Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi. Devlete kanlarıyla, canlarıyla ve zekalarıyla hizmet eden isimsiz kahramanların hikayesinin anlatıldığı Teşkilat, dördüncü sezonuyla devam ediyor. Her pazar akşamı TRT 1’de yayınlanan dizinin her bölümü merakla bekleniyor. 21 Ocak Pazar akşamı 92. bölümü yayınlanacak dizinin yeni fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Peki son bölümde neler olmuştu? Gelin, birlikte göz atalım.

Cihangir, Ömer’in gözleri önünde vuruldu

Ömer’in yakalanmasıyla Neslihan masada, ekip ise sahada Ömer’i bulmak için seferber oldular. Cihangir, yaptığı büyük hata sonucunda açığa alındı. Ancak bu durum Cihangir’i durdurmadı ve Ömer’i bulmak için kaçak yollarla Beyrut'a, Pehlivan ve Korkut’a destek olmaya gitti. Neslihan ise bir yanda Ömer için endişelenirken diğer yandan da Cihangir’in hamlesiyle büyük bir üzüntü yaşadı. Anton, Ömer’i Şirket tarafından Cehennem Çukuru ismi verilen kimsenin bilmediği bir yerde tutmaya başladı. Ömer, burada ele geçirilen başka istihbaratçılar olduğunu da gördü. İşkence altında olan Ömer, yaptığı planla bulunduğu yerden kaçmayı başardı. Bu sırada farklı bir bölgede çatışmada olan Cihangir, Anton’u ele geçirdi. Anton’un Ömer’in yerini söylemeyi teklif etmesiyle Cihangir ve Anton birlikte Ömer’e doğru yola çıktılar. Ömer, Anton ve adamlarından kurtulacakken Anton, Cihangir’i Ömer’in gözleri önünde vurdu.
Teşkilat, yeni bölümleriyle pazar akşamı TRT 1’de.

Teşkilat Dizisi Karosu

Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen: Burak Arlıel Senaryo: Teşkilat Yazı Grubu
Oyuncular: Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), İlker Kızmaz (Gökhan Kargı), Ceyhun Mengiroğlu (Cihangir Erdemsoy), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Selin Genç (Sena), Ebru Şam (Scarlett), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy).

Teşkilat 92. bölüm fragmanı