Teşkilat: Düşmanlar, Ömer’in tuzağında!

12/20/2023

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden beri izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşamki bölümünde yine aksiyon ve heyecan dolu sahnelerle doluydu. Dizinin merakla beklenen 89. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Teşkilat: Düşmanlar, Ömer’in tuzağında!


Teşkilat, tam gaz devam ediyor. TRT 1’in çok beğenilen dizisi, her bölümüyle izleyenlerine bol bol heyecan yaşatıyor. Canlarını vatan için hiçe sayan kahramanların hikayelerinin anlatıldığı Teşkilat’ın 89. bölüm fragmanı da yayına girdi. Bakalım son bölümde neler yaşanmıştı.

Cihangir konuşmadı!

Cihangir, kaçırılmasına rağmen boyun eğmeyince Anton’un planı istediği gibi gitmedi. Anton ve adamlarının işkencelerine rağmen, Cihangir sorguda konuşmayınca Anton iyice öfkelendi. Neslihan, annesinin ölümü hakkındaki sır perdesini aralamak için babasının karşısına dikildi. Çetin, sonunda annesinin ölümünün ardında Şirket olduğunu itiraf etti. Neslihan, duyduğu gerçekler karşısında darmadağın oldu. Çetin, geçmişte Şirket’le mücadele ettiğini ve bu uğurda annesinin öldüğünü anlatınca Neslihan, babasının bunca zamandır bunları gizlemesine çok kızdı. Baba kız geçmişin yüzleşmesini yaşarken Ömer’in gelip Cihangir’in kaçırıldığı haberini vermesi ortalığı iyice karıştırdı.

Ömer’in tuzağı!

Çetin ve Neslihan, Cihangir için endişelenirken Çetin, Ömer’e sert bir şekilde tepki gösterdi. Neslihan’ın şüpheleriyle Beliz Alkım’ın ‘İsis’ olabileceği ihtimali üzerine Uzay ve Nazlı araştırmalara başladı. Diğer yanda Ömer ise kurduğu planla hem Cihangir’i kurtarmak hem de İsis’i ele geçirmek için harekete geçti. Şüphe çekmeyecek bir isim olan Neslihan’a, Beliz’le bir görüşme ayarlandı. Anton ve Skarlet zafer kazandıklarını düşünseler de farkında olmadan kendilerini Ömer’in kurduğu oyunun içinde buldular. Başarısız hamleleriyle öfkeden gözü dönen Anton, Cihangir’in kafasına silah dayayınca, Ömer geri adım atmadı ve karşılığında Skarlet’in hayatını ortaya koydu.
Teşkilat, yeni bölümleriyle pazar akşamları TRT 1’de.

Teşkilat Dizisi Karosu

Yönetmen: Burak Arlıel
Senaryo: Teşkilat Yazı Grubu
Oyuncular: Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), İlker Kızmaz (Gökhan Kargı), Ceyhun Mengiroğlu (Cihangir Erdemsoy), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Selin Genç (Sena), Ebru Şam (Scarlett), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy).

Teşkilat 89. bölüm fragmanı