Teşkilat'ta: Neslihan, annesinin ölümüyle ilgili hesap soruyor

12/13/2023

Dördüncü sezonunda da heyecanından hiçbir şey kaybetmeyen Teşkilat, TRT 1’de yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin her bölümü merakla beklenirken, 88. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Teşkilat'ta: Neslihan, annesinin ölümüyle ilgili hesap soruyor


TRT 1’de yayınlanan Teşkilat, geçtiğimiz pazar akşamı aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi. Başta Neslihan ve Ömer olmak üzere, tüm ekibin canını kanını hiçe saymadan yaptıkları, heyecanı her zaman dorukta tutuyor. Son bölüm izleyicilerin büyük beğenisini kazanırken, yeni bölümün fragmanı da yayına girdi. Teşkilat’ın yeni bölüm fragmanını izlemeden önce 87. bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

Uzay tedavi altında

Ömer'in desteğiyle saldırıdan kurtulan ekip Uzay’ı da tedavi altına aldı. Bu sırada Anton, diplomatik dokunulmazlığıyla serbest kalırken Ömer’i tuzağa düşürdüğünü sanarak yeni planını devreye soktu. Beliz Alkım’ı babasının evinde gören Neslihan, Beliz’in babasına yakınlaşmasının önüne geçmek için tavrını net bir şekilde ifade etti.

Korkut yeni bir kararın eşiğinde

İstanbul’a dönen ekip çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. İsis’i deşifre etmek için Anton ve Skarlet’i yakın takibe aldılar. Sena hakkında mahallede dedikoduların başlaması Korkut’un canını sıktı. Karmaşık duygular içerisinde olan Korkut yeni bir kararın eşiğine geldi.

Cihangir yakalandı

Çetin Erdemsoy ve ailesi hakkındaki gizli dosyalara erişen Skarlet, Neslihan’ın annesinin ölümü ile ilgili sırrını öğrendi. Skarlet, Neslihan’la annesinin mezarında buluştu. Bu sırada Cihangir de onu takip ederken Skarlet’in adamları tarafından ele geçirildi. Anton, Ömer’e karşı kaybettiği silah ve paraya karşılık Cihangir’in hayatını ortaya koydu. Skarlet ise annesinin ölümüyle ilgili Neslihan’a söylediklerinden sonra hesap sormak için soluğu babasının evinde aldı.
Teşkilat, yeni bölümleriyle her pazar akşamı TRT 1’de…

Teşkilat Dizisi Kadrosu

Yönetmen: Burak Arlıel
Senaryo: Teşkilat Yazı Grubu
Oyuncular: Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), İlker Kızmaz (Gökhan Kargı), Ceyhun Mengiroğlu (Cihangir Erdemsoy), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Selin Genç (Sena), Ebru Şam (Scarlett), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy).

Teşkilat 88. bölüm fragmanı