TRT 1’den Çocuklara Karne Hediyesi!

1/28/2021

“Tozkoparan İskender” çocuklara karne hediyesi sürprizi yaparak, iki bölüm birden yayınlanacak.

TRT 1’den Çocuklara Karne Hediyesi!


İskender, güçlerini ortaya çıkarma pahasına Ayberk’in zarar görmesine engel olmuş ve Ayberk’i kurtarmıştır. Yaşadıkları karşısında nutku tutulan Ayberk, İskender’in süper güçleri olduğu konusunda Kasırga’yı ikna etmeye çalışır.
 
Diğer yandan Rafet Pala, okulu yönetme işini eşi Refika Pala’ya bırakmıştır. Refika Hanım, ilk iş olarak Kasırga ve Mavi Ay’ı yeni okçuluk hocaları Cihangir ile tanıştırır. Giovanni’yi bir anda karşısında gören İskender, durumdan şüphelenir ve onun tekkede birlikte eğitim aldığı Cihangir olduğu konusunda ısrar eder. İskender’in söylediklerini inkâr eden Giovanni, okul takımı seçmelerinin kendi gözetiminde yeniden yapılacağını salık verir. Ancak seçmelerde istenmeyen bir olay yaşanır ve Giovanni’nin marifetiyle İskender’in elinden çıkmış gibi görünün bir kaza gerçekleşir. Bu anları videoya çeken Kasırga, videoyu bir an önce Refika’ya izlettirmek ve İskender’in olabilecek en büyük cezaya çarptırılmasını sağlamak istemektedir. İskender’i yalnız bırakmayan Mavi Ay, Giovanni’yi olayların istemeyerek gerçekleştiğine ikna etmeye çalışır. Ancak Giovanni, bunun üzerine hem İskender’e hem de Mavi Ay’ın diğer üyelerine ceza vermeyi kararlaştırır. Olanlardan kendisini sorumlu tutan İskender çok üzülür.
Salih ve Rüya, anne-babasından uzak kalan İskender’e kol kanat gererek moral vermeye çalışır. Diğer yandan Kasırga, videoyu Refika’ya izleterek, İskender’in okuldan uzaklaştırılması istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesine yol açar.
İskender, yeni okçuluk hocalarının tekkedeki Cihangir olduğunu ispat edebilecek mi? Giovanni’nin Mavi Ay’a vereceği ceza ne? Disiplin kuruluna başkanlık eden Refika, İskender’in okuldan uzaklaştırılmasına karar verecek mi?
Tüm bu soruların yanıtı ve daha fazlası, Tozkoparan İskender’in peş peşe yayınlanacak altıncı ve yedinci bölümlerinde.
Tozkoparan İskender 31 Ocak Pazar günü saat 16:00’da TRT1’de…