​TRT 1'in Heyecan Dolu Yarışması “Lingo Türkiye” Başvuruları

3/6/2024

Yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle takip edilen program “Lingo Türkiye” izlenmeye devam ediyor. Yarışmaya katılabilmek için başvuru adımlarını takip edebilirsiniz.

​TRT 1'in Heyecan Dolu Yarışması “Lingo Türkiye” Başvuruları


Otuz yılı aşkın süredir tüm dünyada izlenme rekorları kıran yarışma programı “Lingo Türkiye”, ünlü oyuncu ve sunucu Kemal Uçar’ın moderatörlüğünde Türkiye’nin televizyonu TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle takip edilen program “Lingo Türkiye” başvuruları ise devam ediyor.

Lingo Türkiye Yarışma Programı

Zamanın hızla ilerlediği ve heyecanın dorukta olduğu program Lingo Türkiye’de harfler kelimelere, kelimeler ödüle dönüşüyor. Yarışmacılar, ilk etapta dört harften oluşan kelimeleri bularak ödülleri kazanmanın heyecanını yaşarken, ikinci etapta beş harfli kelimelerle yarışıyor. Üç çift arasından en düşük ödül miktarını toplayanlar ise eleniyor. Hızlı düşünmenin ve stratejik hamlelerin ön plana çıktığı Lingo Türkiye'de, doğru tahmin edilen kelime sayısı değil, kasada biriken ödül miktarı belirleyici olmaya devam ediyor. Kasasında en çok parayı biriktiren çift ise final etabına yükselmeye hak kazanıyor.

Lingo Türkiye Başvuruları

“Lingo Türkiye” izleyicileri evlerinde eğlenceli bir tahmin yarışması izlerken, yarışmacıları ise stüdyoda heyecan yaşamaya devam ediyor. Hızlı düşünenin kazandığı yarışma “Lingo Türkiye” de yarışmacı olmak isteyenler için ise başvuralar devam ediyor.

Yapımını Shine Film Pictures’ın üstlendiği "Lingo Türkiye” yarışmasına yapılacak olan başvurular, başvuru formunun doldurulması ve www.lingoturkiye.com.tr internet sitesinden fotoğraf yükleme yolu ile gerçekleştirilmektedir.

Yarışmaya katılım, başvuru formu ve başvuru şartları için tıklayınız.

Lingo Türkiye Hafta İçi Her Gün - 17.45 'de TRT 1 Ekranlarında.