Elimi Bırakma Reytinglerde Zirvede!

7/30/2018

Elimi Bırakma bütün reyting gruplarında zirvede yer almayı başardı.

Elimi Bırakma Reytinglerde Zirvede!


TRT1'in yeni dizisi Elimi Bırakma, pazar akşamı yayınlanan 2.Bölümüyle izleyiciden tam not aldı. Elimi Bırakma, AB'de 4,67; TOTAL'de 3.71 ve ABC1'de 4,03 reyting alarak tüm reyting gruplarında zirvede yer aldı.

2.Bölüm Özet: Azra ve Mert, gecenin karanlığında kimsesiz bir halde birbirlerine sığınırlar. Karanlıkta sokakta kalmak, Azra’nın düşündüğünden çok daha zor olacaktır. 

Cenk’in Feride Hanımın yanında büyük bir istekle işe başlaması herkes için şaşırtıcı olur. Fakat Feride Hanım’ın Cenk için daha değişik planları vardır. 

Azra’nın Mert’e bakabilmek için yaşadığı olaylar dizisi, Cenk’le hayatlarının daha çok kesişmesine sebep olur. Ancak, yaşananlar karşısında Azra her şey için Cenk’i suçlayacaktır.

Azra’nın sığınabileceği tek liman Gönül kalmıştır. Ancak o liman da en büyük fırtınaya yakalanır. Mert’i kaybeder. Azra için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma'nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.