Ertuğrul Hainleri Affetmedi

5/4/2016

Ertuğrul, Gümüştekin'in kafasını kesti.

Ertuğrul Hainleri Affetmedi


Her bölümünde izleyiciyi sürprizlerle buluşturan ekranların efsane dizisi Diriliş “Ertuğrul” önceki akşam yayınlanan 53.bölümündeki Ertuğrul’un Gümüştekin’i infaz ettiği sahne geceye damgasını vurdu.
TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş “Ertuğrul” 53. Bölümü ile de izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Ertuğrul’un (Engin Altan Düzyatan) Gümüştekin’in (Mehmet Polat) oba ortasında infazını gerçekleştirecekken Sadettin Köpek’in (Murat Garipağaoğlu) gelmesiyle heyecan dolu dakikalar yaşandı. Köpek, Ertuğrul’dan Uç Bey Gümüştekin’i isterken, hainliği affetmeyen Ertuğrul’un Gümüştekin’i infazıyla sahne son buldu. Sahne geceye damgasını vururken sosyal medyada da en çok konuşulan ve paylaşılan sahne oldu.
Bir Çarşamba Klasiği

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul” 53. Bölümüyle de reytingleri zirvede kapatmayı başardı. Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren reytinglerin zirvesinde yer alan Diriliş “Ertuğrul” dizisi dün akşamki bölümüyle de tüm gruplarda birinci olmayı başardı. Diriliş “Ertuğrul” AB’de 15 ABC1’de 13,78 Total’de 10,41 oranında reyting alarak kendi rekorunu kırmış oldu.