Gönül Dağı: Selma ve Taner sözlendi

12/25/2023

Geçtiğimiz cumartesi akşamı TRT 1’de yayınlanan Gönül Dağı, izleyenleri yine ekrana kilitledi. Gönülleri titreten dizinin 120. bölüm fragmanı da izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Gönül Dağı: Selma ve Taner sözlendi


Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan, dördüncü sezonunda da reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın 119. bölümü yayınlandı. Diziyi izleyenler bu kez Selma ve Taner’in söz merasimine tanık oldular. Gönül Dağı’nın 120. bölümünde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler ise yayınlanan fragmanı izleyebilirler. Peki, son bölümde neler yaşanmıştı. Gelin birlikte hatırlayalım.

Söz merasimi

Taner ve Selma'nın cenaze dolayısıyla evliliği ertelediğini fark eden Döndü, onlara beklememelerini söyler. İsteme için hazırlık yapan Taner ve Selma, aşırı heyecanlıdır. İsteme merasimi sırasında neler yaşanacaktır? Ciritçi, Muammer'in vasiyeti sayesinde karşısına çıkan tayı emanet edinir. Kenan ve Veysel arasındaki küslüğün sona ermesi için Ciritçi ne yapacaktır?

Ramazan’a kitap parası

Ramazan'a kitap telifinden yüklü miktarda para gelir. Evlerinin her an başkasına satılma ihtimali yüzünden gergin olan Ramazan ve Asuman, evi satın almak için soluğu belediyede alırlar. Beklemedikleri bir haberle karşılaşan ikili ne yapacaktır? Gönül Dağı, yeni bölümleriyle her cumartesi saat 20.00’de TRT1’de…

Gönül Dağı Dizisi Oyuncuları

Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Gönül Dağı’nda, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Sude Zülal Güler, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Burak Haktanır, Özcan Varaylı.

Gönül Dağı 120. bölüm fragmanı