İlayda Alişan Şampiyon'da

9/12/2019

TRT1'in yeni dizisi Şampiyon'un oyuncu kadrosunda genç yetenek İlayda Alişan da var.

İlayda Alişan Şampiyon'da


Başrolünü Tolgahan Sayışman’ın üstlendiği ve güçlü kadrosuyla adından bu sezon oldukça söz ettirecek “Şampiyon”un oyuncu kadrosunda İlayda Alişan da var.
 
İlayda Alişan; Yaman Günaltay’ın (Erdal Özyağcılar) kızı, Zafer’in (Erkan Avcı) kardeşi, zeki ve sevimli bir genç kız olan Neslihan karakterini canlandıracak. Neslihan, çocuk yaşta babasının öğrencisi olarak hayatlarına giren Fırat’a (Tolgahan Sayışman) gizli bir aşk besliyor.
 
Başarılı performansıyla göz önünde…
 
Güzelliği ve başarısıyla bu sene “Altın Kelebek” ödüllerinde “Yıldızı Parlayanlar” kategorisinde yer alan İlayda Alişan “Şampiyon” kadrosunda olduğu için çok mutlu olduğunu her fırsatta dile getiriyor.
 
TRT 1’in; yapımcılığını Başak Bingüller ve Çağrı Bingüller’in üstlendiği “Şampiyon”un senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ketche (Hakan Kırvavaç) otururken senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alıyor.
 
“Şampiyon”un kadrosunda Erdal Özyağcılar, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erkan Avcı, Halit Özgür Sarı, İlayda Alişan, Mehmet Bozdoğan, Berk Yaygın, Bahar Süer, Volkan Keskin, küçük oyuncu Emir Özyakışır ve Meltem Savcı, Vedat Erincin gibi başarılı oyuncular yer alıyor.
 
Şampiyon, perşembe günleri ekrana gelecek.