‘Kasaba Doktoru’nun Genç Yıldızları

4/30/2022

Ömer ve Leyla izleyicilerin yeni sevgilisi ‘Kasaba Doktoru’nun genç yıldızları Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı izleyicilerin kalbini çaldı.

‘Kasaba Doktoru’nun Genç Yıldızları


TRT 1’in cuma akşamlarına damga vuran dizisi ‘Kasaba Doktoru’, heyecan ve gizem dolu öyküsünün yanı sıra diyalogları ve duygu dolu sahneleriyle de büyük beğeni topluyor.
Kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve cuma günlerinin en çok izlenen dizisi olan ‘Kasaba Doktoru’nda Deniz Can Aktaş’ın hayat verdiği Ömer karakteriyle Hazal Subaşı’nın canlandırdığı Leyla’nın romantizmle bezenmiş tatlı atışmaları izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. Dizinin izleyicileri sosyal medyada ‘LeyMer’ etiketiyle birçok paylaşım yaparken, ikilinin sahneleri merakla bekleniyor.
İzleyiciler tarafından çok yakıştırılan Ömer ve Leyla, mesleklerini en başarılı şekilde yerine getirmek için çabalamaya devam ederken özel hayatlarında da farklı zorluklarla karşılaşacak. Kendilerini hayat kurtarmaya adayan ikilinin yıllar sonra aynı hastanede bir araya gelmesi her hafta merakla beklenecek bir hikayenin kapısını aralayacak.