Şampiyon Geliyor!

9/5/2019

TRT 1’in merakla beklenen dizisi Şampiyon 12 Eylül Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Şampiyon Geliyor!


Yapımcılığını Başak Bingüller ve Çağrı Bingüller’in üstlendiği, başrolünde Tolgahan Sayışman’ın yer aldığı ve kadrosunda  Erdal Özyağcılar, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erkan Avcı, Halit Özgür Sarı, İlayda Alişan, Mehmet Bozdoğan, Berk Yaygın, Bahar Süer, Volkan Keskin, küçük oyuncu Emir Özyakışır ve Meltem Savcı, Vedat Erincin gibi  başarılı oyunculara yer veren Şampiyon, 12 Eylül Perşembe akşamı TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.
 
Tolgahan Sayışman’ın göz yaşları kalpleri sızlattı!
 
Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme aldığı Şampiyon’un yönetmenliğini başarılı yönetmen Ketche (Hakan Kırvavaç) üstleniyor. Ketche’nin gözünden izleyici ile buluşan Şampiyon’un etkileyici sahneleri şimdiden çok konuşulacağa benziyor. Performansı ile büyük beğeni toplayan Tolgahan Sayışman’ın yayınlanan son fragmandaki sahneleri izleyicileri derinden etkiledi ve gözleri doldurdu.
 
Kafkas lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı ( Tolgahan Sayışman )’ nın oğlu Güneş ( Emir Özyakışır) için ringlere dönme mücadelesini konu alan Şampiyon’un genel hikaye ve künyesi aşağıdaki gibidir.
 
Genel Hikaye:
"Kafkas" lakaplı Fırat Bölükbaşı, gelecek vadeden genç bir boksörken hayatının fırsatı ayağına gelir. Ama bu fırsat büyük bir trajediye dönüşerek onu bir anda hayatının en karanlık dönemine itmiştir. Oğlu Güneş 7 yaşına geldiğinde ise kaderi onu yine ringe çağırır. Kafkas'ın tutunacağı tek dal olan Güneş'e de annesinden amansız bir hastalık miras kalmıştır. Hayatla maçını 7 yıl önce kaybeden Kafkas'ın rövanşı kaybetmeye hiç niyeti yoktur. Canı ne kadar acırsa acısın "Şampiyon" yıkılmaz ve hep aynı sözü tekrarlayarak dikilir hayatın karşısına; Bir raunt daha!
 
Künye:
Yapım : Okul Sanat Film Yapım
Yapımcı: Başak Bingüller, Çağrı Bingüller
Yönetmen: Ketche ( Hakan Kırvavaç )
Senaryo : Alphan Dikmen, Başak Angigün
Oyuncular: Tolgahan Sayışman (Fırat-Kafkas), Erdal Özyağcılar (Yaman), Yıldız Çağrı Atiksoy (Suna), Erkan Avcı (Zafer), Halit Özgür Sarı (Kerem), İlayda Alişan (Neslihan) , Mehmet Bozdoğan (Tansel), Berk Yaygın (Serhat), Bahar Süer (Mücella), Volkan Keskin (Uraz), Emir Özyakışır (Güneş) ve Meltem Savcu (Gülten), Vedat Erincin (Harun)
 
“Şampiyon” ilk bölümüyle 12 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT 1’de