Teşkilat 82. bölüm fragmanı yayınlandı

10/31/2023

Üç sezondur TRT 1 ekranlarında fırtına gibi esen Teşkilat dizisinin 81. bölümü, izleyiciyi yine ekran başına kilitledi. Dizinin 5 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan 82. bölümünün fragmanı da yayınlandı.

Teşkilat 82. bölüm fragmanı yayınlandı


Hem heyecan dolu sahneleri, hem de olaylara gerçekçi yaklaşımıyla ekranların gözdesi Teşkilat dizisinin 82. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana, Ömer’in “Bundan sonrası tufan.” sözleri damga vurdu.

Teşkilat son bölümünde neler yaşandı

Peki Teşkilat’ın 29 Ekim Pazar günü yayınlanan 81. bölümünde neler yaşanmıştı? Gelin, hep birlikte hatırlayalım.

Derviş Baba için operasyon

Vasili’nin Mostar Köprüsü’nde asılması, Şirket’in Balkanlardaki planlarına hız vermesine zemin hazırladı. Radikal milliyetçi grup olan Çetnikleri yeniden diriltmeye çalışan Şirket, Blagay tekkesini basarak dervişleri kaçırdı. Ömer, kendisinin ortaya çıkmasını sağlamak için yapılan bu hamleye sessiz kalmadı ve Bosna’ya doğru yola çıktı. Ömer, Derviş Baba’nın kaçırılmasını şahsi bir mesele olarak ele alınca ekibi arkasında bıraktı. Neslihan, Ömer’in durdurulması için ekibin seferber olmasını istedi. Ekiple birlikte düzenlenen operasyonda Derviş Baba kurtarıldı.

Bayrağımıza saldırı

Bayrağımıza karşılıksız kalmadı Bosna’da ise radikal milliyetçiler tarafından yapılan boykotlarda Türk bayrağına saldırılınca bir Sırp öldürüldü. Şirket, eline geçen bu fırsatla Türkiye’yi uluslararası arenada zor duruma düşürmeye çalıştı. Neslihan, ardı ardına yaptığı toplantılarla, Ömer’in liderliğindeki ekip ise elde ettiği bilgiyle operasyon için düğmeye bastı. Herkes dört bir koldan Balkanlarda yaratılmak istenen kaosu engellemek için harekete geçti.

Büyük sürpriz

Büyük Balkan Dostluk gecesinde Milorad’ı ele geçirmek için ekip görevinin başına geçti. Beklenen isimler bir bir gelirken, perde arkasındaki şüpheli isimlerden bir olan Gökhan’ın Neslihan ile gelmesi herkese büyük bir şok yaşattı.

Teşkilat yeni bölümleriyle her pazar akşamı TRT 1’de...

Teşkilat 82. bölüm fragmanı izle

Teşkilat Dizisinin Kadrosu

Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar Yönetmen: Burak Arlıel Senaryo: Teşkilat Yazı Grubu Oyuncular: Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), İlker Kızmaz (Gökhan Kargı), Ceyhun Mengiroğlu (Cihangir Erdemsoy), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve