Teşkilat 84. bölüm fragmanı yayında

11/13/2023

Ömer, Neslihan, Korkut ve daha niceleri... Bizler hiçbirinin adlarını bilmesek de onlar bizim için, vatanları için hiç düşünmeden kanlarını ve canlarını harcayan kahramanlar. Teşkilat da işte bu kahramanların öyküsünü anlatıyor.

Teşkilat 84. bölüm fragmanı yayında


TRT 1’in heyecanı hiç dinmeyen dizisi Teşkilat, her pazar ekranlara gelmeye devam ediyor. Üç sezonu geride bırakıp dördüncü sezonunda da izleyenlerin gözdesi olan dizi, 83. bölüme ulaştı bile. Teşkilat’ın, 19 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan 84. bölümünün fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümün fragmanına göz atmadan önce, 83. bölümde neler olduğuna bir bakalım.

Teşkilat’ın 83. bölümünde neler oldu?

Ekibin sızdığı ev, Horus’un emriyle patlamaya hazırdır. Gökhan’ın hain planıysa, bu patlamanın Neslihan’ın elinden gerçekleşmesi olsa da Ömer, telefon aramasıyla patlama olacağını anlar. Ömer, içeride tek başına mücadele etmek zorunda kalırken ekibin geri kalanı da dışarda ondan bir işaret beklemektedir. Hem Gökhan hem de şirket ile ilgili belgelere ulaşmaya çalışan Ömer ve ekip, çiftlik evinde düşmanlarla kozlarını paylaşırlar. Ömer, her ne kadar Gökhan’ın Horus olduğundan emin olsa da Gökhan, Neslihan’ın aklını karıştırmaya devam eder. Ekip, Ömer’in liderliğinde her zaman Horus ve dolayısıyla Şirket’ten bir adım önde olmaya çalışır. Bu yolda yeni ipuçları bulurken aynı zamanda yeni düşmanlarla da karşı karşıya gelirler. Düşmanın bu seferki hedefiyse Ömer’i geçmiş ile bir kez daha karşı karşıya getirecektir. Teşkilat yeni bölümleriyle her pazar akşamı TRT 1’de...

Teşkilat Dizisi Karosu

Yönetmen: Burak Arlıel Senaryo: Teşkilat Yazı Grubu Oyuncular: Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), İlker Kızmaz (Gökhan Kargı), Ceyhun Mengiroğlu (Cihangir Erdemsoy), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Selin Genç (Sena), Ebru Şam (Scarlett), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy).

Teşkilat 84. bölüm fragmanı