Teşkilat: Düşman dize geldi

1/3/2024

Dördüncü sezonunda da izlenme rekorları kıran Teşkilat, her pazar akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Beğenilen dizinin merakla beklenen 90. bölüm fragmanı yayına girdi.

Teşkilat: Düşman dize geldi


Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, geçtiğimiz pazar akşamki bölümünde yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi. Dizinin 90. bölüm fragmanı da yayınlandı.
Teşkilat’ın 90. bölüm fragmanını izlemeden önce, son bölümde neler yaşandığına göz atalım.

Skarlet’in bitmek bilmeyen hain planları

Cihangir sağ salim kurtulmasının ardından Skarlet ve Anton kaçmayı başardı. Ekip ve güvenlik güçleri dört bir koldan onları yakalamak için harekete geçti. Uzay ve Nazlı, ele geçirilen tüm bilgileri incelerken Skarlet’in de İsis olduğu konusunda şüphe kalmadı. İntikamdan gözü dönen Skarlet, Anton’un ısrarlarına rağmen Neslihan’ı ortadan kaldırmadan gitmeyeceğini söyledi. Skarlet, yıllar önce Neslihan’ın annesini öldüren tetikçiye Neslihan için görev verdi. Ömer, Neslihan’ın korunması için önlemleri arttırdı. Kaos ortamı yaratmak için masum vatandaşlara düzenlenen suikastlarla ekibi köşeye sıkıştırdığını düşünen Skarlet, Neslihan’a bir teklif sundu. Neslihan’a eğer Ömer’e verilen sancağı bakanlık binasının bahçesinde yakmazsa her saat başı birilerinin öleceğini söyledi.

Skarlet tuzağa düşüyor

Başından beri her şeyi en ince detayına kadar planlayan Ömer, Neslihan’la birlikte Skarlet’in dediğini yapmaya başladı. Bu sırada ekip, Lodos’u ele geçirirken Neslihan’a da sahte bir vurulma anı düzenledi. Sonunda intikamını aldığını düşünen Skarlet, derin bir nefes alıp Neslihan için düzenlenen cenazeyi uzaktan izlerken Neslihan ve ekibi karşısında buldu. Skarlet yakalanırken kaçmak için bekleyen Anton ise büyük bir darbe aldı.
Teşkilat, yeni bölümleriyle pazar akşamları TRT 1’de.

Teşkilat Dizisi Karosu

Yönetmen: Burak Arlıel
Senaryo: Teşkilat Yazı Grubu
Oyuncular: Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), İlker Kızmaz (Gökhan Kargı), Ceyhun Mengiroğlu (Cihangir Erdemsoy), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Selin Genç (Sena), Ebru Şam (Scarlett), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy).

Teşkilat 90. bölüm fragmanı