Teşkilat: Kambur ve Ömer karşı karşıya

2/19/2024

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, pazar akşamı yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi. Dizinin 97. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Teşkilat: Kambur ve Ömer karşı karşıya


Vatanlarına hizmet etmek için canlarını hiçe sayan kahramanların hikayesinin anlatıldığı Teşkilat dizisi, TRT 1’de her pazar akşamı ekranlara gelmeye devam ediyor. Her bölüm izleyicileri soluk soluğa bir maceranın içine sokan Teşkilat, son bölümünde de yine doyumsuz bir seyir keyfi yaşattı. Dizinin merakla beklenen 97. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanını izlemeden önce, Teşkilat’ta pazar akşamı neler yaşandığına göz atalım.

Neslihan şokta

Ömer’in sorusuyla şok olan Neslihan, konuyu öğrenince Ömer’le aralarında yeniden sorun çıktı. Neslihan, gizli görev için uygun kişi olup olmadığını sorgularken, Ömer, Neslihan’ı ikna ederek gerekli hazırlıklara başlandı. Pehlivan, Korkut ve Gizem ise, girdikleri çatışmadan yara almadan çıktılar.

Çember daralıyor

Ömer hislerinde yanılmadı ve komşusu gibi görünen kişilerin, illegal faaliyet gösteren ajan olduklarını ortaya çıkardı. Diğer yanda ekip, Kambur’un yerini tespit etmek için çalışmalarına devam etti. Ele geçirilen adreste ekibe tuzak kuran Kambur’un etrafındaki çember daralınca, Çetin’den yardım istedi.

İkili, ortak düşmanları Ömer Atmaca’yı ortadan kaldırmak ve Şirket’in görevlerini yerine getirmek için birlikte hareket etse de Kambur’un Çetin'in evine kadar gelmesi tartışma yaşattı. Çetin, istediği direktörlük görevini elde edince derin bir nefes aldı.

Neslihan kaçırılıyor

Ekip, Kambur’un Çetin’in evinin yakınlarında olduğunu tespit etti. Ömer, şüphelerinin üzerine giderek Çetin’in aracında arama yaptı. Kambur, Çetin’in gizlediği yerden çıkmayınca bu fırsatı kullandı ve Ömer’in üstüne gitmekten geri durmadı. Olanlara anlam veremeyen Neslihan, Ömer’e tepki gösterse de gecenin sonunda Kambur tarafından kaçırılınca Ömer’in ne kadar haklı olduğunu gördü. Ömer, Neslihan'ın zarar görmemesi için ekibi seferber etti. Neslihan’ı bulan Ömer, Kambur’la burun buruna geldi.

Teşkilat, yeni bölümleriyle pazar akşamları TRT 1’de…

Teşkilat Dizisi Kadrosu

Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen: Burak Arlıel Senaryo: Teşkilat Yazı Grubu
Oyuncular: Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Selin Genç (Sena), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy)

Teşkilat 97. bölüm fragmanı