Teşkilat: Ömer ve Çetin karşı karşıya

3/4/2024

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi. Dizinin 99. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Teşkilat: Ömer ve Çetin karşı karşıya


TRT 1’in çok beğenilen dizilerinden Teşkilat, her bölümünde izleyicilere heyecan ve aksiyon dolu bir hikâye sunuyor. Birbirinden başarılı oyuncularıyla da göz kamaştıran dizinin son bölümü, yine çok beğenildi. Teşkilat’ın 10 Mart Pazar günü yayınlanacak olan 99. Bölüm fragmanı da yayına girdi.

Yeni bölüm fragmanını izlemeden önce, son bölümde neler yaşanmıştı, gelin birlikte göz atalım.

Hedefte Kaan var

Ömer, aniden karşısına çıkan adamın gizemini çözmek isterken kendini babasının mezarı başında buldu. Olanlara bir anlam veremeyen Ömer, babasından kendisi için gönderilen emanetle ilgili istediği bilgileri alamadı. Şirket’in, Milli Muharip Uçağı “Kaan”ı hedef aldığı tespit edildi. Ekip, uçakla ilgili ne planlandığını öğrenmek için dört bir koldan çalışmalara başladı.

Çetin, Şirket için çalışıyor

Neslihan’ın konuyla ilgili gerçekleştirdiği güvenlik toplantısına katılan Çetin, toplantı sırasında Şirket’e bir takım verilerin iletilmesini sağladı. Çetin’le ilgili sezgilerinden dolayı huzursuz olan Ömer, Neslihan'a belli etmek istemese de, Neslihan, Ömer ve babası arasındaki gerilimden oldukça rahatsız olduğunu dile getirdi.

Çetin’in, Şirket tarafından kendisine verilen yeni görevde yine Kambur’la çalışacak olması hiç hoşuna gitmedi. Ömer ve Neslihan bir yandan da Kötü Komşu operasyonuna devam ederek Nedim ve İlay’ın katılmaları gereken bir davet olduğunu, burada kendilerine önemli bilgiler verileceğini öğrendi. Hızla harekete geçen ekip, Ömer ve Neslihan'ın davete Nedim ve İlay’ın yerine katılmasını sağladı. Şirket’in adamı olan Çetin, bu görevde yer alırken Neslihan, her şeyden habersiz babasıyla iletişim kurduğunun farkında değildi. İkili deşifre olmadan daveti hızla terk etmek isterken Çetin’le karşılaştı.

Teşkilat, yeni bölümleriyle her pazar akşamı TRT 1’de…

Teşkilat Dizisi Kadrosu

Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen: Burak Arlıel Senaryo: Teşkilat Yazı Grubu
Oyuncular: Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Selin Genç (Sena), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy)

Teşkilat 99. bölüm fragmanı