Teşkilat: Ömer’den Neslihan’a evlilik teklifi

2/12/2024

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin gözdesi olan Teşkilat, pazar akşamı yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi. Dizinin 96. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Teşkilat: Ömer’den Neslihan’a evlilik teklifi


Teşkilat’ın pazar akşamı yayınlanan 95. Bölümüne, aksiyon ve heyecanın yanı sıra Ömer’in Neslihan2a evlilik teklifi damga vurdu. İkili arasındaki aşk zaten belliydi amma Ömer’in niyetini açık açık belli etmesi, izleyicinin de beğenisini kazandı. Teşkilat’ın 96. Bölüm fragmanı da yayınlandı. TRT 1’in çok beğenilen dizisinin 96. bölüm fragmanını izlemeden önce son bölümde yaşananları hatırlayalım.

Ekip, Kambur’un peşinde

Kambur, Ömer’i sevdikleriyle tehdit etmekten büyük bir keyif alırken Ömer’in ise sabrı giderek tükenmeye başladı. Kambur’un ele geçirilmesi için ekip seferber oldu. Herkes büyük bir titizlikle iz peşine düşerken, Korkut’un aracında bulduğu vericiyle yeni bir operasyonun hazırlığına başlandı. Kambur, hizmet ettiği yabancı istihbarat servisine, İstanbul’da kaos yaratıp Ömer’i öldürüp istedikleri başarıyı elde edeceğini söyledi.

Evlilik teklifi

Ömer, Korkut’a Sena’nın teknik takibe takıldığını söyledi. Gerçekleri Sena’dan duymak için ona bir fırsat veren Korkut, beklediği cevabı alamayınca büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Ömer ve Neslihan ipucu peşindeyken Ömer, yeni hamlesini devreye sokmak için Neslihan’a evlenme teklifi etti. Herkesten gizli kendi operasyonunu yürüten Çetin, Neslihan’ı yalanlarına inandırmayı başardı. Kambur’u Ömer’in peşine takmaktan vazgeçmedi.
Teşkilat, yeni bölümleriyle pazar akşamları TRT 1’de…

Teşkilat Dizisi Kadrosu

Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen: Burak Arlıel Senaryo: Teşkilat Yazı Grubu
Oyuncular: Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Selin Genç (Sena), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy)

Teşkilat 96. bölüm fragmanı