Tutunamayanlar Her Salı TRT1'de!

12/30/2019

TRT1’den bütün tutunamayanlara geliyor…

Tutunamayanlar Her Salı TRT1'de!


Geçtiğimiz yıllarda 7 numara ve Leyla ile Mecnun gibi dizileri hayata geçiren TRT 1’den yeni bir absürt komedi daha: TUTUNAMAYANLAR

Salı akşamları saat 20.00’de TRT1’de! Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide, usta oyuncu Zafer Algöz’ün yanı sıra Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi iddialı isimler yer alıyor.

Senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun oturduğu Tutunamayanlar’ın yayınlanan tanıtımı büyük ilgi gördü. Salı akşamları saat 20.00'de ekrana gelecek olan absürt komedi çok güldürecek. Tutunamayanlar’ın her bir bölümü 60 dakika TRT1’in yeni absürt komedi dizisi Tutunamayanlar’ın her bir bölümü 60 dakika olarak seyirciyle buluşacak. Tutunamayanlar güldürmenin yanı sıra 60 dakikalık formatlar için de iddialı bir örnek olacak.

Tutunamayanlar Hikaye:

Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık (Doğu Demirkol) gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle her şeyini kaybeden İrem'e (Ece Çeşmioğlu) aşık olur. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık'ın davetiyle yaşadığı mahalleye gelir ve mahalledeki kitap kafede çalışmaya başlar. İrem'in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir.
 
İrem'i etkilemenin yolunun iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise bir gün bağnaz ve vizyonsuz İlham Perisi İlhan'la (Zafer Algöz) karşılaşır. İlham Perisi’nin verdiği fikirlerle hepsi başarısız olacak olan birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılır.