Gönül Dağı 113. bölüm fragmanı yayınlandı

11/6/2023

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren gönüllerde taht kuran, dördüncü sezonunda da reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın 113. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin geçtiğimiz cumartesi akşamı yayınlanan 112. bölümü yine büyük bir ilgi görmüştü.

Gönül Dağı 113. bölüm fragmanı yayınlandı


Gönül Dağı, dördüncü gönülleri titretmeye devam ediyor. Bozkırın ortasındaki küçük bir kasabadaki insanların hayatına mercek tutan dizi, her bölümüyle izleyiciden tam not almaya devam ediyor. 4 Kasım Cumartesi gecesi 112. bölümü ekranlara gelen dizinin 113. bölüm fragmanı da yayınlandı. Şimdi gelin, 11 Kasım’da yayınlanacak olan yeni bölümden önce, Gedelli’de neler yaşanmıştı bir bakalım.

Sevgililer açığa çıkıyor

Selma ve Taner'in sevgili olduğunu bütün kasaba öğrenir. Zafer intikam almak için Fazıl'a ne söyleyecektir? Veysel kızına bakarken evde yangın çıkar. Baba kız yangından kurtulabilecek midir? Döndü ve Halime, Hüseyin'e kasabadan birini bulur. Buldukları kişi, Ramazan ve Asuman'ı nasıl etkileyecektir? Rıfat, geçinebilmek için ek iş olarak un fabrikasında çalışır. Rıfat'ın başına ne gelecektir? Yeşim diziden ayrılır. Kalacak yer arayan Yeşim'in yardımına Erkan koşar. Erkan, Yeşim'i nereye götürecektir? Tüm bunların cevabına, 112. bölümü izleyerek ulaşabilirsiniz. Gönül Dağı, 113. bölümüyle 11 Kasım Cumartesi saat 20.00’de TRT1’de...

Gönül Dağı Dizisinin Kadrosu

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Sude Zülal Güler, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Burak Haktanır rol alıyor.

Gönül Dağı 113. bölüm fragmanı