Gönül Dağı: Ramazan'a Onur Gecesi

12/18/2023

Gönül Dağı, TRT 1’de ekranlara gelmeye devam ediyor. Sevilen dizinin 119. bölüm fragmanı yayınlandı.

Gönül Dağı: Ramazan'a Onur Gecesi


Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan, dördüncü sezonunda da reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın yüz on sekizinci bölümü, 16 Aralık Cumartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin son yayınlanan bu bölümü, her zaman olduğu gibi büyük beğeni toplarken 119. bölümün fragmanı da yayına girdi.

Gönül Dağı’nın son bölümünde yaşananlara hep birlikte göz atalım.

Selma’ya sürpriz doğum günü

Taner, Ali sayesinde Selma'nın doğum günü olduğunu öğrenir. Hazırlık için zamanı olmayan Taner'in yardımına yakınları koşar. Taner'in Selma'ya doğum günü sürprizi ne olacaktır?

Ramazan'ın kitaplarını basan yayınevi, Ramazan adına bir onur gecesi düzenleyecektir. Ramazan ve ailesi törene gitmek üzere yola koyulurlar. Törende neler yaşanacaktır?

Ciritçi, Kenan, Veysel ve Dişçi Musa, Muammer'in vasiyetini yerine getirebilmek için bir yola çıkmıştır. Bu yolculukta neler yaşanacaktır?
Filiz, bir araba yarışması olduğunu duyar. Arabası henüz hazır olmadığı için başvurma konusunda kararsız kalsa bile denemek ister. Yarışmayı kim kazanacaktır?

Gönül Dağı, yeni bölümleriyle her cumartesi saat 20.00’de TRT1’de…

Gönül Dağı Dizisi Oyuncuları

Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Gönül Dağı’nda, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Sude Zülal Güler, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Burak Haktanır, Özcan Varaylı.

Gönül Dağı 119. bölüm fragmanı