Gönül Dağı: Selma Öğretmen’i kurtarma operasyonu

1/15/2024

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan, dördüncü sezonunda da reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın 123. bölüm fragmanı yayınlandı.

Gönül Dağı: Selma Öğretmen’i kurtarma operasyonu


Bozkırda bir kasabanın ve o kasabada yaşayan insanların sımsıcak hikayesinin anlatıldığı Gönül Dağı’na olan ilgi hiç eksilmeden devam ediyor. Dizinin cumartesi gecesi ekranlara gelen 122. bölümünün ardından, 123. bölüm fragmanı da yayınlandı.
Yeni bölüm fragmanını izlemeden önce, son bölümde neler yaşanmıştı kısaca bir göz atalım.
Selma, soruşturma devam ettiği için öğretmenlik mesleğine ara vermek zorunda kalır. Öğrencilerine veda etmek için okula gider. Ali, Yusuf ve Ramazan Jr. "Selma Öğretmen'i Kurtarma Operasyonu" yapmaya karar verirler.
“Amcaoğulları roketi geliştirmek için çalışmaya geri döner. Hüseyin ve Adile'nin nikahı sonrasında beklemedikleri bir şeyle karşılaşırlar. Kenan, bebeğin gidişinden dolayı üzülen eşini mutlu edebilmek için bir plan yapar.

Gönül Dağı Dizisi Kadrosu

Yönetmen: Yahya Samancı
Senaryo: Ali Asaf Elmas, Teoman Gök, Emel Çokçalışkan
Oyuncular: Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Gönül Dağı’nda, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Sude Zülal Güler, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Burak Haktanır, Özcan Varaylı.

Gönül Dağı 123. bölüm fragmanı