Metin Şentürk Seksenler'de!

10/23/2019

Başarılı şarkıcı Metin Şentürk, TRT 1’in sevilen dizisi Seksenler’in kadrosuna dahil oldu.

Metin Şentürk Seksenler'de!


Yapımcılığını Birol Güven’in, senaryosunu Birol Güven ile MinT yazar ekibinin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Bora Tekay’ın oturduğu sevilen dizide Metin Şentürk, Ferit karakterine hayat verecek.
 
Mahalleye yeni esnaf
 
Hafta içi her gün izleyici ile buluşan Seksenler’de yeni hikayeler izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Metin Şentürk’ün hayat vereceği Ferit karakteri, Çınar Altı Mahallesi’ne video kasetçi dükkânı işletmeye geliyor. Ferit’in görme engelli olmasına rağmen bir yerden bir yere giderken zorluk çekmemesi, çalışabilmesi, film izleyebilmesi mahallelinin çok dikkatini çekiyor. Sıkı bir sinema tutkunu olan Ferit, birçok filmi çok iyi biliyor. Durum böyle olunca mahallede aslında görüyor olduğu hakkında söylentiler çıkıyor.
 
Keyifli hikâyesiyle büyük beğeni toplayan Seksenlerin kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat Pekzeren, Aşkın Şenol, Osman Büyükercan ve sürpriz isimler yer alıyor.
 
Seksenler, hafta içi her gün 17.00’de TRT 1’de!